BLAGO ONIMA KOJI VERUJU A NE VIDE!

LIČNI STAV: IVAN KOVAČEVIĆ

Eto, hteo ne hteo, ali poseta predsednika „našoj“ južnoj pokrajini, i gospodara naših života, počela je da me opseda. Svaka čast čoveku! Otišao na Kosovo, sa sve sinom (ovo posebno potenciraju prilikom svakog izveštaja) da „pomogne“ napaćenom narodu. i, gle čuda, prevazišao je Palmu (mislim na onog iz Jagodine).

Stanovnici opštine Istok, Snežani Dubić, samohranoj majci šestoro dece, koja je zatražila, od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, traktor želja je odmah ispunjena. “Javio se privatnik iz Jagodine da pomogne???”

Delio je, predsednik, i ovce, i džipove, i pomoć za lečenje… I sve bi ovo bilo u redu, za svaku pohvalu da ja nisma “baksuz”.

Ali, meni ovde nešto nije jasno.

Kako je, predsednik Aleksandar Vučić, među nekoliko hiljada ljudi koji su došli znao da će baš gospođa Dubić tražiti traktor i da mu je privrednik iz Jagodine rekao da je spreman da joj taj traktor kupi? U ovako delikatnom trenutku. O ovcama da i ne pitam!

Čudo neviđeno!

Ili je on neko natprirodno biće ili je sve unapred režirano za 49% Srba koji redovno izlaze na izbore i glasaju za propast vlastite zemlje.

Prosudite sami!

PS.

Onaj Milan “Tarot” je pošteniji.

Exit mobile version