Atraktivniji prostor na ulasku u grad

lidlGradu Šapcu je važno da kompleks na ulasku u grad, koji je do sada bio zapušten, učini atraktivnijim i da ga oživi, poručio je gradonačelnik Nebojša Zelenović prisustvujući danas radovima u jednoj od novoprojektovanih ulica – Nova 97.

Na ovoj lokaciji završavaju se objekti dve firme „Lidl“ i „Gomeks“, a nadležno šabačko preduzeće priprema ulicu Nova 97 za asfaltiranje koje će biti završeno do 15. septembra, kada je najavljeno i otvaranje objekta Gomeks.

– U Šapcu imamo mnogo dobrih i atraktivnih lokacija za investicije, jedna od njih je prostor gde se trenutno nalazimo. Pored toga što se ovde završavaju dva velika objekta u kojima će biti otvorena nova radna mesta, informisan sam da je zakupljena i većina okolnih lokala. To samo pokazuje da su šabački trgovci sposobni i preduzimljivi, jer su svesni činjenice da u Šabac dolaze velike investicije i da će ljudi koji se zaposle u tim firmama imati gde da potroše novac, rekao je gradonačelnik Zelenović.

Za asfaltiranje i kanalizacionu mrežu u ulici Nova 97 izdvojeno je oko 8,5 miliona dinara, a izvođači radova su šabačke firme Jugokop i Mašinokop.

Exit mobile version