Asfaltirana ulica Roberta Tolingera u Pocerskom Pričinoviću

U okviru projekta „Dva na dinar“

Ulica Roberta Tolingera u Pocerskom Pričinoviću dobila je nov asfalt. Vrednost radova, koje je u subotu obišao gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, iznosi 5,5 miliona dinara. Iako je vanredno stanje, radovi se završavaju u predviđenom roku, a ova investicija se realizuje u okviru projekta „Dva na dinar“. Gradonačelnik je istakao da uz dobru organizaciju sve može da se završi.

-Kada je sistem dobro organizovan, onda možete da se branite od zaraze, a da u isto vreme završavate projekte koji su predviđeni. Očekujem da u zajedničkoj, organizovanoj akciji, svi građani poštuju red. Ako svi poštujemo red i svi se pridržavamo pravila, onda ćemo moći da radimo puteve, sređujemo ulice, jer ćemo imati operativne, zdrave ljude, sposobne da završavaju poslove. Tako može da funkcioniše sistem i u vanrednom stanju. Zahvaljujem se meštanima Pocerskog Pričinovića, koji su učestvovali sa jednim dinarom, a grad je dao dva  za izgradnju ove ulice i pozivam građane, 20 kuća na početku ove ulice, da takođe učestvuju, kao i sve njihove komšije, kako bismo mogli da završimo ulicu do kraja. To sada samo od njih zavisi. Mi smo spremni, čekamo njihov pozitivan odgovor- naglasio je Zelenović.

Meštani su istakli da im pomoć Grada mnogo znači, budući da sami ne bi mogli da skupe dovoljno novca da urade asfalt.

-Mnogo znači meštanima, jer sami ne bismo mogli skupiti sredstva da uradimo toliku deonicu puta. Zahvalni smo Gradskoj upravi što je izašla u susret i pomogla da završimo jako bitnu deonicu puta- rekao je zamenik predsednika Saveta MZ Pocerski Pričinović Milan Jovičić.

Meštanin Milan Jović objasnio je da pre toga ta deonica imala problem, naročito kada prolaze vozila.

-Prašina leti, blato zimi, asflat je mogo bolje rešnje. Veoma smo srećni što je konačno urađen. Pomoć grada nam je veoma bitna, bez toga ne bismo mogli ništa da uradimo- naveo je Jović.

Svi projekti se realizujju u planiranom roku, te je Šapcu je u poslednjih 15 dana asfaltirano 10 ulica.

D.D.

Exit mobile version