Alo smradovi?!

Hanibal Kovac

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Gde ste vi to rasli, koju ste to vodu pili, ko vas je bre vaspitavao, kom se Bogu molite…. Pa je li moguće, da iz straha za sopstvene guzice, zataškavate ono što se zataškati ne može! Šabac je bre mali grad i u njemu je lako doći do informacija svih vrsta. Naravno, znamo ko koga kreše, znamo ko kome duguje, znamo o svakome sve. Tačno je, znamo i ko voli da snima porniće i to ništa nije sporno.

I sve bi to bilo u redu, dok niste počeli da se igrate tuđim životima a u pitanju su desetine hiljada ljudi. Jel’ moguće da ste hteli da zataškate razlog Žakićeve smrti i bili spremni da žrtvujete hiljade života da bi spasli svoja dupeta i sačuvali funkcije. Što ne kažete da je u pitanju bilo rođendansko slavlje simpatizera SNS-a, sa svim viđenijim članovima iste partije i to u vreme kada je COVID – 19 već harao Srbijom? Bolela vas je baš ona stvar što nije uputno okupljati se u velikom broju ali hteli ste na žurezu, na koju je došao čovek iz inostranstva i sve vas zarazio! Žakić je zbog te žurke umro, drugi je u bolnici na respiratoru a prećutkujete broj pozitivnih na COVID sa te rođendanske proslave. Sva sreća pa je Žakićev sin, častan dečko, rekao da lažete da mu je otac bio asmatičar i bubrežni bolesnik i da ste sramno, njegovu smrt proglasili kao smrt koja je posledica drugih bolesti a ne COVIDA – 19. Što se ne pohvalite javnosti, da ste 6. aprila, u bunilu od straha, panično dezinfikovali vaše prostorije koje se nalaze preko puta hotela “ Galeb“? Vi da ste ljudi, kao što niste, objavili bi svako ime i prezime zaraženog u malom gradu, da bi ostale, koji su sa njima bili u kontaktu, upozorili da se što pre testiraju. Svaki častan čovek u Srbiji i svetu, čim sazna da je zaražen, odmah javno na društvenim mrežama i preko medija, obavesti javnost, pa bio on svetska zvezda ili običan čovek. Zataškavate, zato što ste se uplašili da će Vučić da vam otkine glavu! Zataškavate, da je još jedna poznata šabačka osoba preminula i stavljena u limeni sanduk. Zataškavate kakvo je stanje u šabačkoj bolnici i koliko je medicinskog osoblja zaraženo COVIDOM-19. Radujete se što nam vojska ne da krevete i ne činite ništa da Šapčani, sa blažim simptomima ne idu u Beograd na Sajam, nego da ostanu ovde u Ekonomskoj školi u boljim uslovima koje je Gradska uprava sama pripremila i obezbedila. Gospodo, jel’ vas nije sramota i gde će vam duša? I kojim ćete se pepelom posipati kada sve ovo prođe. Pitam javno, da li je tačno da je doktor Popović zaražen COVIDOM-19? Pitam javno, da li je načelnik okruga gospodin Krasavac zaražen covidom 19? Da li je Mićić, poverenik SNS-a pozitivan na COVID-19? Ako je tačno, sve je to posledica rođendanske žurke u vreme, kada žurkama nije trebalo prisustvovati! Ako je tačno sve ovo, sve vas Vučić mora smeniti i oterati u tri lepe pičke materine! Vi ste bre banditi i bitange!

P.S.

Iskreno vam zaista želim, da svi što pre ozdravite, jer ljudski život je iznad politike i iznad svega, ali me žalosti, da vi gospodo iz šabačkog SNS-a niste bili toga svesni. Samo znate da serete i pretite. Bog će vam suditi!

Exit mobile version