Stenje, dahće i besramno laže

Dr Aleksandar Pajić „gost“ TV AS

Naravno, istorija nas je naučila da je jedini posao i cilj svih nesposobnih političara da lažu i zavađaju narod. Jedan od školskih primera takvog političara je, upravo docent dr Aleksandar Saša Pajić, pomoćnik ministra za srednje obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje odraslih.

I, to nije sporno. Međutim, ako u tom govoru, punom mržnje izazvane ličnom nesposobnošću, ima mnogo uvreda i ako laži koje iznosi mogu nekom da nanesu štetu onda je to, blago rečeno, psihijatrijski slučaj.

Naime, ono što je pomenuti docent sinoć izneo, u zakupljenom terminu (ko to plaća) lokalene Televizije AS, a odnosi se na medije, pre svega „Podrinske“ je primer lošeg ukusa ali i velikog straha („U strahu su velike oči“). Naravno i neznanja. Dakle, dozvolio je sebi ovaj nesposobni političar da komentariše stvari u koje se uopšte ne razume (i to je u redu, jer se on i bukvalno ni u šta ne razume) ali i da se meša u uređivačku polititiku što je zakonom zabranjeno (u zemlji u kojoj se Zakon poštuje).

„Podrinske“ su prošle godine, na svojoj koži, osetile sa kakvim lažovima i prevarantima u Srpskoj naprednoj stranci u Šapcu imaju posla ali to nam nije smetalo da na stranicama našeg lista imamo sve značajne događaje u kojima je učestvovala Srpska napredna stranka. Objavili smo priloge o svim dolascima visokih funkcionera ove stranke u Šabac pa čak smo objavili i veliki intervju sa docentom dr Aleksandrom Pajićem (bez ikakve cenzure) iako znamo kakav je to lažov. I to je istina. Međutim, uredništvo „Podrinskih“ ima pravo da ne objavljuje priloge u kojima funkcioneri Srpske napredne stranke zloupotrebljavaju siromaštvo (kome su i sami dosta doprineli) naših sugrađana i za kilogram brašna teraju ih da pred „podobnim“ kamerama pričaju protiv lokalne vlasti. I tu je problem. Građani Šapca i Mačvanskog okruga mogu, preko „Podrinskih“ da vide i „drugu stranu“. Da vide da se u gradu dosta toga radi, da Šabac prednjači u mnogo čemu u Srbiji i to je ono što nesposobnom dr Pajiću smeta.

 

„Pametnom i jedna dosta“

O projektnom finansiranju pisali smo mnogo. Objasnili smo principe kako to funkcioniše i ko je takve propozicije doneo. Objavili smo i kompletan projekat za koji su „Podrinske“ dobile sredstva. I to nekoliko puta svesni činjenice da imamo posla sa ljudima koji nisu iz pomenute narodne poslovice već sa docentom dr Pajićem i njegovim „skojevcima“. Međutim, dr Pajić, na čuvenoj izjavi dr Gebelsa, da „Hiljadu puta ponovljena laž postaje istinatemelji svoju medijsku kulturu i komunikaciju. Ne propušta ni jednu priliku da u zakupljenim terminima lokalne televizije ali i skupštinske govornice, uz direktno ili indirektno pominjanje „Podrinskih“ vređa i omalovažava ovaj list.

Divan je osećaj kad legneš noću u krevet i lako zaspiš, jer nema tamnih utvara da te progone zbog zli dela. Čista savest je od neprocenjive vrednosti (Fjodor Dostojevski)

KAKO TI SPAVAŠ DOCENTE DR ALEKSANDRE SAŠA PAJIĆU???

Ivan Kovačević

Exit mobile version