Aktivisti GO Srpske napredne stranke očistili deponiju u Mrđenovcu

20160319_105426

Aktivisti GO Srpske napredne stranke danas su sproveli akciju čišćenja deponije u Mrđenovcu koju su organizovali na poziv meštana. Kako su istakli predstavnici te stranke, u narednom periodu nastaviće da odgovaraju na pozive građana i rešavaju njihove probleme, kako kolektivne, tako i one koje imaju pojedinačna domaćinstva, kako bi njihovo okruženje učinili što boljim za život.

Aleksandar Pajić iz Srpske napredne stranke rekao je da se deponija na ovom mestu nalazi veoma dugo i da je SNS odlučila da meštanima Mrđenovca, ali i drugih gradskih i prigradskih mesnih zajednica, učini životnu sredinu adekvatnom za život.

-Gradska uprava nije do sada rešavala ove male probleme građana koji za nas nisu mali. Svaki problem je veliki, ali akcija je mala za nas i Srpska napredna stranka ovim pokazuje da brine o svakom meštaninu i svakom građaninu grada Šapca. Dok je gospodin Zelenović danas na skijanju na Kopaoniku, mi se bavimo problemima grada, problemima meštana i građana grada Šapca. Ova akcija je sprovedena na inicijativu meštana sela Mrđenovca. Nastavićemo da odgovaramo na inicijative građana, da pokažemo da je Srpska napredna stranka jedna velika snaga i da ćemo se i u narednom periodu baviti velikim i krupnim projektima koji su važni za grad Šabac- podvukao je Pajić i dodao da će Srpska napredna stranka nastaviti u skladu sa još većim ovlašćenjima da pomaže građanima i kada preuzme odgovornost za vršenje vlasti u gradu.

Tada će, kako je naveo Pajić, mnogo veći problemi građana biti rešavani, a pre svega otvaranje novih radnih mesta, što je interes svih koji žive u gradu Šapcu.

  1. D. Dimitrijević
Exit mobile version