13. Moto skup Bratunac

Ove godine, po 13. put, u organizaciji Moto kluba „Taurus“ iz Bratunca u Republici Srpskoj organizovan je moto-skup na Rajskoj plaži. Zvuk električne gitare i rokenrola, ali i reka Drina, privukao je oko 400 bajkera iz 60 klubova iz regiona. Stari znanci i prijatelji ali i nova lica, uživali su u trodnevnoj fešti motociklizma. Riblja čorba, bajkerski pasulj i hladno pivo, takmičenja u obaranju ruke i mnogo pozitivne energije obeležili su ovaj 13. skup.

– Hvala ljudi, dobrodošli, u ime moto klub „ Taurus“, dobro došli u naš grad. Evo već trinaesta godina iz dana u dan rastemo, sve više gostiju i sve više dragih ljudi i nasmejanih lica, a to i čini ovaj sport, to čini roken rol, sve je to jedna porodica. Ako sam nešto pogrešio vi me ispravite – rekao je predsednik MK“ „Taurus“ Branislav Šarac.

Prisutnim se u ime opštine Bratunac zahvalio zamenik načelnika opštine Branislav Trišić:

– Dobro došli u naš Bratunac dobri ljudi. I ubuduće ćemo sarađivati sa klubom MK  „Taurus“ i praviti ovako velike manifestacije. „Taurus“ je jedan od najboljih klubova, oni su dobri domaćini i sigurno će uraditi sve da ponesete dobre utiske iz našeg grad – rekao je Trišić.

Pripremio: B. Petrović

Exit mobile version