Zelenović: Vučiću shvati, Marinika neće stati!

1

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović najoštrije je osudio govor mržnje i preteće poruke koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio Mariniki Tepić, potpredsednici Stranke slobode i pravde koja već danima ukazuje na aferu Krušik i nezakonitosti u trgovanju vojnom opremom.

„Vučiću shvati, Marinika neće stati! Predsedniče Srbije, nemate Vi problem sa Marinikom Tepić, Vi imate problem sa istinom da je vrh države do guše upleten u kriminal u namenskoj industriji, imate problem što to više ne možete to da sakrijete. Možete da pretite i Mariniki Tepić i Jugoslavu Ćosiću, možete da kao ličnog taoca držite uzbunjivača Aleksandra Obradovića, ali razumite, da nema njih progovorio bi neko drugi, jer se istina ne može sakriti.“ – naglasio je Zelenović

„Umesto što pretite nezaštićenoj ženi, odgovorite javnosti ono što vas pita čak i vaš politički otac Vojislav Šešelj: da li su privatne firme povezane sa Brankom Stefanovićem kupovale od Krušika vojnu opremu po nižim cenama od državne firme SDPR i kolika šteta je naneta državi Srbiji?“ – upitao je Zelenović.

„U svakoj pristojnoj zemlji za 24 sata kompletna vlast bi podnela ostavke, čim bi isplivalo u javnost da je otac ministra policije glavni trgovac oružjem, a vi mislite da medijskim manipulacijama i zamenom teza možete da držite celu naciju u stanju hipnoze.“- istakao je Zelenović

„Danas govori Marinika, a pita Jugoslav. Sutra to može biti bilo ko drugi. Ljudi su se oslobodili straha a to je uvek prvi znak da se autoritarnoj vlasti bliži kraj.“ – rekao je Zelenović.

„Dragan J. Vučićević, urednik Informera, i Nebojša Krstić, analitičar medija, na TV Pink izneli su neverovatnu konstrukciju da su Vam teška pitanja na konferenciji za novinare izazvala pogoršanje zdravstvenog stanja i da ste zbog toga završili u bolnici. Da ne bude zabune, mi vam svi želimo dobro zdravlje, ali tražimo da se u Srbiji poštuje zakon i da budemo normalna zemlja, a to danas nismo. Zbog Vas nismo normalna zemlja, predsedniče.“ – zaključio je predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović.

Beograd, 17. novembar 2019. godine

ZAJEDNO ZA SRBIJU

Informativna služba

Facebook komentari

Discussion1 коментар

  1. A od kada ste Vi zaštitnik „Nezaštićenih žena“? To niste bili, kad sam Vam se ja obratila. Zar po Vama ne zaslužuje svaka žena zaštitu, ili zaslužuje samo ona žena od koje možete imati neku vrstu možda političke koristi…Jadno.
    Ne štitite žene ovde, sugradjanke i samohrane majke, a Marinika neka tamo, Vam je jedina koju baš Vi treba da zaštitite…gradonačelnik iz Šapca. Podjite od svog grada, i uvažite prvo žene ovde.

Leave A Reply