Završni radovi u ulici Trg đačkog bataljona

3

U toku su završni radovi na rekonstrukciji ulice Trg đačkog bataljona, u dužini od 220 metara. Vrednost radova, koji će biti završeni u toku dana, je oko dva miliona dinara i izvodi ih građevinsko preuzeće „Jugokop“.

-Ovo je prva faza uređenja ulice Trga đačkog bataljona. Druga faza podrazumeva rekonstrukciju dela ispred ulaza u Veliki park. Očekuje nas asfaltiranje još dve ulice u Šapcu, ulice Milutina Bojića u dužini od 200 metara i Žike Popović od ulice Miloša Pocerca do Pop Lukine ulice koja će u narednom periodu biti asfaltirana- rekao je direktor Direkcije za puteve grada Šapca Miodrag Filipović.

Po završetku radova u ulici Trg đačkog bataljona, radnici Direkcije za puteve grada Šapca asfaltiraće i sportski teren u Volujcu.

D.D.

Facebook komentari

Discussion3 Comments

  1. Dusan Petrovic

    Da ne pomisle Sapcani da ovo nije lepo ali dragi sugradjani ove radove cemo mi platiti iz nasih dzepova i za ove radove trenutna vrhuska trosi pare iz budzeta grada koje nisu za to namenjene a sve u cilju jeftinog kupovanja glasova za predstojece izbore. Dragi moji,dodjte sebi i ne padajte na trikove sadasnje vlasti koja unakazava nasu privredu i ne bira srdstva da zadrzi svoje fotelje.

    • Sve čestitke za gradonačelnika!Tako se voli svoj grad,zida se, gradi,popravljaju ulice.Sada sa ponosom možemo da kažemo da živimo u nejlepšem gradu u Srbiji.Sva sreća pa nemamo Naprednjačku vlast,inače bi prošli kao Niš ,Kragujevac,Leskovac ,Vranje…………….

      • @Čivijaš Pljacka, ugradjuje u gradjevinske radove, peru pare, nabacuju poslovi rodbini, kumovima i partijskim finansijerima, a mi gradjani cemo posle da jedemo taj asfalt i zivimo od tog asfalta.

Leave A Reply