Vučićeva despotija

3

LIČNI STAV: HANIBAL KOVAČ

Znam ja da će sada opet po meni plaćeni i neplaćeni botovi da saspu „drvlje i kamenje“… OK, meni to super i to iz prostog razloga što će jednoga dana, kada nam se desi ono što niko ne želi, sami lupati glavom o zid i govoriti „gde nam je bila pamet“? Tako su u početku stradali i svi Hitlerovi protivnici, Slobini takođe, i da ne nabrajam više… Posle 10-ak godina vladavine takvih tipova, zemlje su im bile razvaljene, devlastirane sa gomilom leševa na sve strane. Od početne glorifikacije do beznađa i razočaranja kod nepametnih naroda dug je put! Prepoznati zlo u samom korenu jako je teško i privilegija je brzomislećih i slobodomislećih ljudi… Na kraju krajeva, istorija je imala čemu da nas nauči. Setite se samo Slobinih slika i postera na svakom autobusu u Srbiji, u trenutcima „buđenja nacionalne svesti“.

Vučić igra na istu kartu odvajkada, samo je posle radikalskih ispada svoju „ideologiju“ uvio u demokratske i politički trendovske oblande… Narod se upecao kao somovi na durdubak i sada može do mile volje da čini šta mu drago… Da Srbiju pretvori u svoju prćiju, da sa bratom iza leđa za sebe pravi ciklione, da nepodobne medije uništava i gasi a da preko svojih, tih nacionalnih frekvencija, svakodnevno drži slovo o svemu i svačemu i da objašnjava kako je on i samo on Bogom dan da vlada našim sudbinama… A laže čim zine, mislim Vučić… Reče, odvali, da je najmlađi premijer u istoriji Srbije, reče da će penzije biti veće i da se u Srbiji živi nikad bolje… Vučića je prosto sramota koliko se u Srbiji dobro živi, kaže on ili moj televizor laže, jebeš mu mater, mislim televizoru… I tako, šta da vam kažem, on sebi dozvoljava, mislim Vučić, da se najprimitivnije prepucava i obračunava sa najeminentnijim umetnicima i glumcima u našoj zemlji… Leku je nazvao nesrećnikom i to bez ikakvog blama i stida a taj isti Lečić je laureat najvećih pozorišnih i filmskih nagrada! Leka „nesrećnik“ ima Sterijinu nagradu, sećate se uloge Lepršića, ima filmskih koliko hoćeš, kako u zemlji tako i u inostranstvu… A tek što mrzi Sinišu Kovačevića, uz Dušana, najvećeg živog dramskog pisca u zemlji… Despot Vučić, želi da devalvira sve i svakoga i pred javnošću ponizi sve koji nisu na „njegovom putu“ u opšti politički i nacionalni sunovrat!!!

P.S.

Supstrati fašizma, kažem ja, ko zna koji put… A sad` vi vidite šta ćete!?

Facebook komentari

Discussion3 Comments

  1. Trebalo bi vas rezimske dupeuvlakace i botove, sto drpate pare iz budzeta, preko raznih “projekata”, sve do jednog popisati i zigosati za buduce generacije, kao najvecu sramotu ovog grada.

Leave A Reply