VALjEVSKA BATINA

2

LIČNI STAV:  HANIBAL KOVAČ

  Vučić hapšenjima sklanja šapčane sa funkcija izvršne i sudske vlasti i na njihova mesta na angro postavlja dične, prepoštene, čojstvene i odane mu valjevce! Jedan kroz jedan! Mislim, u Valjevu stvarno ima najboljih kadrova a Boga mi i kadrovika i nigde ti i takve ne uspevaju kao u gradu Desanke Maksimović a Boga mi i „Žuće“ glumca, inače moga brata! Uvek sam se pitao šta u tom Valjevu ima, sem podvale i lepih devojaka, da ne kažem žena… Ima, ima i mužika koji slušati znaju, koji verni i odani žele do groba biti svome Selasiju našega naroda ustoličenog u Beogradu… Šapčani su oduvek bili nekako u senci tih valjevaca, još od vremena Tite i Miloševića, koji su Privredni sud za ovaj region smestili u Valjevo iako je šabačka privreda i sam Šabac „majka Mara“ za Valjevo i više od pola Srbije… Dakle, novi šef šabačkim pandurima će biti normalno valjevac, jer valjevci su najbolji šefovi pandura još od vremena ministra Mihajlovića. A jest` vala ispravno od Vučića da nam uvali valjevsku podvalu i da objedini i uniformiše funkcije u boje Brankovine uz hladno točeno „Valjevsko pivo“. Čujem, vraća se i Neša, inače dobar čovek a valjevac na mesto šefa tužilaštva Osnovnog suda… Zos je već odavno u Šapcu šef Višeg tužilaštva i sad pitam se, posle šefa šabačke policije, šta je sledeće a da „bidne“ iz Valjeva? Eeee, da Vučić voli Šabac, on bi u naš grad poslao recimo na ove odgovorne funkcije tri lepe i zgodne rojke, pa kad nas karaju da nam bar bude lepo a ne ova trojica za početak inače dobri ljudi al` brate, budimo iskreni, mnogo su ružni te nam karanje iz Valjeva u toliko teže pada… Zajebavam se naravno al` poentu ste valjda svi shvatili. Nema Vučić ni kadrove a ni poverenja među svojim članstvom u ovom našem čivijaškom gradu… A jes` glupo da nam postavi recimo Gašića (ovog šabačkog) na mesto šefa policije, iako bi on to voleo ili na primer one bizgove što su šetali sa uniformama u vreme poplava, plašeći narod… Živeli valjevci i Valjevsko pivo a i Željko Joksimović… Pa nije džabe Zdravko Čolić hteo da služi vojsku u Valjevu… Baro je tamo, jebo nam pas mater!

P.S.

E, sad će moći lepo da nas tuku na ulicama kada dođe do predizborne frke za mesnu zajednicu Majur ili Kamenjak na primer… Ovi pohapšeni pa pušteni šapčani nisu hteli da se mešaju i da tuku za SNS, Boga mi, ovaj valjevac ne znam dal` neće! Šta ga boli ona stvar kada nikoga ne poznaje… Zadatak mu je da nas disciplinuje!

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Odakle je diretkor Toplane ( pre toga direktor Vodovoda)? Odakle je Urbanista, direktor Plana ili donedavno direktor Komunalnog…? Pola opstine dovuceno iz Loznice i okolnih selendri i vi se sad setili lokalnog patriotizma ? 30% rodjenih Sapcana na birou, dok polusvet iz pripizdina, mulja za Zelenovica i prima dobru platu iz budzeta. Sram vas bre bilo, licemeri jedni!

  2. Jeдини прави Шапчани су они који живе у Мали. Сви остали су касније дошли.

Leave A Reply