Ucenjivani su potvrdili pokušaj kupovine glasova

11

 Srpska napredna stranka:

DSCF4841Na današnjoj konferenciji za novinare Srpske napredne stranke rečeno je da su se u vezi sa krivičnom prijavom koju su prošlog ponedeljka kandidati te stranke za odbornike u gradskom parlamentu podneli protiv gradonačelnika Nebojše Zelenovića i Dragana Gligorića za navodnu kupovinu glasova pojavili novi dokazi.

-Nezvanično saznajemo da su svi koji su bili ucenjivani posvedočili da je upravo tako bilo, te da će i odlazeći gradonačelnik biti saslušan u ponedeljak. Nećemo dozvoliti da više iko manipuliše voljom građana, da se bavi mitom, korupcijom i drugim protivzakonitim radnjama, da bi ostao na vlasti- podvukao je odbornički kandidat Srpske napredne stranke dr Aleksandar Pajić i dodao da je nedopustivo da je gradonačelnik juče otvorio fiskulturnu salu u Volujcu, koja još uvek nema upotrebnu dozvolu, podsetivši i da je objekat rađen sredstvima države.

-Videli ste da niko od zvaničnika, predstavnika ministarstva omladine, DSCF4840sporta i prosvete nije bio. To je u stvari bio predizborni miting gospodina Zelenovića. Nedopustivo je da zarad jeftinih političkih poena koje misli da će dobiti, otvara objekat i pušta ga u rad, a da nije dobio upotrebnu dozvolu, umesto da sačeka da sve dozvole budu pribavljene- rekao je dr Pajić i dodao da ni plac LIDL-a takođe nema potrebnu dokumentaciju za početak radova, te da je tamošnje gradilište samo priča zasnovana na marketingu vlasti da bi se prikazalo građanima da se u gradu nešto radi.

-Šabac je grad koji svi zaobilaze, Šabac je grad u koji trenutno niko neće da dođe sem Kanađana koji navodno grade autoput. Nigde nisam čuo da lokalna samouprava radi autoputeve- kaže dr Pajić.

On je ponovio poziv na TV duel upućen Zelenoviću 2. aprila u emisiji „Otvoreni studio“ Televizije AS, kako bi suočili vizije razvoja Šapca u naredne četiri godine.Budući da ovo nisu direktni izbori za gradonačenika, te da se on bira u skupštini većinom glasova odbornika, ne vidi prepreku da on kao drugi na listi razgovara sa Zelenovićem kao prvim na listi kandidata.

-Ovo nisu direktni izbori za gradonačelnika i to bi gospodin Zelenović kao pravnik trebao da zna. Mi svoj rad u Srpskoj naprednoj stranci ne baziramo na jednom, dva ili tri čoveka. Mi imamo viziju razvoja grada, koja je vizija razvoja stranke, a ne jednog, dva ili tri čoveka. Potpuno je svejedno ko će tu viziju grada prezentovati našim sugrađanima. Odlučeno je da ja budem taj koji će prezentovati viziju razvoja Šapca u naredne četiri godine. Zelenović je kao sedmi na listi Demokratske stranke postao gradonačelnik. U čemu je problem da razgovara sa mnom koji sam drugi na listi Srpske napredne stranke- pita se dr Pajić.

Dr Popović, prvi na listi kandidata Srpske napredne stranke za odbornika, rekao je da nema problem da sučeli stavove sa gradonačelnikom, ali da red mora da se poštuje.

-Na istom ovom mestu pre desetak dana jasno sam rekao da red u gradu mora da se poštuje, pa je i red da TV duel između dr Aleksandra Pajića i Nebojše Zelenovića bude na prvom mestu, pa tek onda ću mu se ja staviti na raspolaganje. Puna srca i sa dosta samopouzdanja mogu da kažem da svi koji se bave statistikom ovih izbora tvrde da će SNS na predstojećim izborima napraviti takav rezultat da će osvojiti apsolutnu vlast na oba nivoa vlasti- zaključio je dr Popović.

D.Dimitrijević

 

Facebook komentari

Discussion11 коментара

  1. Е, муко наша, хоћеш ли престати.
    Мало нам је било ратова, Милошевића, санкција, још ови да нас сјебу на свим нивоима, па да одемо дефинитивно у курац без повратка.

  2. Počelo klupko da se odmotava… Narod to zna odavno, ali sa ovim novim dokazima i svedocima koji će potvrditi da im je novac nuđen konačno će odgovorni da budu privedeni.

  3. Ono kada narusavas osnovna ljudska prava i kupujes glasove od nacionalnih manjina i time ih dodatno ponizavas, onda ces morati i da odgovaras istraznim organima.

  4. Sad da se ispita i ono neovlasteno reklamiranje na setalistu i koliko cujem taj lokal je uzet na ime nekog pravnog lica, bice da se reklamiraju parama sa Republike, jer je gradska kasa odavno opustosena.Podseticu, da su gradske vlasti donele taj zakon o zabrani reklamiranja koji sad krse.Komunalna policija ne reaguje.

  5. Znaci hala izgradjena parama sa Republike, a Zelenovic se samo slikao. A nema ni upotrebnu dozvolu?Da li je moguce?Opet krse zakon!Kao i do sada.

  6. Nas gradonacelnik otvara sportske hale, a premijer i njegovi ministri otvaraju klozete, pruzne prelaze i liftove, pa ‘bem ti kolo zar ministarka iz beograda treba da dodje da otvori seoski pruzni prelaz, zar ministarka nema pametnija posla, zar premijer treba da otvara klozete ili treba da se bavi drzavnickim poslovima, zar smo spali na to da premijer drzave izigrava baba seru…

  7. Ni do danas,nekoliko dana pred izbore, ne zna se ko je kandidat za gradonacelnika SNS-a.Zelenovic nije odlazeci gradonaclnik,nego buduci.Sto se tice afera,nismo zaboravili helikopter,kupovina skupih auta u EPS-u,……

Leave A Reply