U Šapcu prioritet socijalna zaštita i inkluzija

0

Gradsko veće:

Članovi Gradskog veća grada Šapca usvojili su na današnjem zasedanju Predlog o formiranju Mobilnog tima za socijalnu inkluziju Roma i Predlog da se korisnicima Ponosne kartice 2018 „Cena minus za 3 plus“ obezbedi popust od 50 odsto za ulaznice na Gradski bazen.

Usvojen je i Predlog rešenja o izmeni režima saobraćaja – Zabrani saobraćaja zbog održavanja manifestacije „Maturanska parada 2018“. Većnici su podržali predlog da se u petak, 18. maja, u vremenu od 11:15 do 11:45 časova, zbog održavanja manifestacije “Maturantska parada 2018” zabrani saobraćaj u delu Pocerske, Masarikove, cara Dušana, Dositejeve, Cerske, Braće Nedića, Vojvode Mišića, Koste Ambraševića, Patrijarha Pavla i u delu ulice Trg đačkog bataljona.

Usvojen je i Predlog rešenja o odobravanju postavljanja saobraćajne signalizacije na opštinskim putevima i ulicama u naseljima u Šapcu,  zbog obeležavanja međunarodne biciklističke rute „Savska ruta“.

Članovi Gradskog veća usvojili su i Predlog rešenja o odobravanju postavljanja saobraćajnog znaka „Ograničenje brzine 30 km/sat“ u ulici Vranovača u selu Zminjak.

Facebook komentari

Leave A Reply