Treća tužba Vujković M. Branka, ukupno peta protiv „Podrinskih“

0

Da li su pitanja koja novinari postavljaju javnim ličnostima kršenje Kodeksa novinara Srbije?

 Vujković M. Branko se, iz sve snage, trudi da „ućutka“ „Podrinske“ i da, i u Šapcu, ugasi slobodu mediji i javnu reč. Treća „Žalba“ Vujković M. Branka je takav cinizam da mi nikako nije jasno kako „Savet za štampu“, uopšte može u razmatranje da uzme ovako nešto. I to u trenutku kada u štampanim medijima bliskim Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci ima toliko laži i „gadosti“.

Zato javno postavljamo pitanje i Vujković M. Branku i „Savetu za štampu“:

Da li pitanja koja „Podrinske“ postavljaju Vujković M. Branku, kao javnoj, pre svega političkoj ličnosti koja pretenduje na mesto gradonačelnika Šapca ali i da, u međuvremenu, u svoju „impozantnu“ radnu biografiju upiše i mesto direktora Opšte bolnice Šabac, a na koja ne dobijaju odgovor već klevete, laži i spinovanja na fejsbuk profilima Vujković M. Branka i botovskim profilima koje je Vujković M. Branko oformio za svoju izbornu kampanju, mogu da krše Kodeks novinara Srbije i da vređaju ugled i čast Vujković M. Branka?

Svi vi koji živite u Šapcu ili koji redovno pratite pisanje „Podrinskih“ zanate o čemu se ovde radi. Ali važno nam je da nam na ovo pitanje odgovori i „Savet za štampu“ jer Vujković M. Branko će to sigurno, u svom maniru, odgovopriti preko svog fejsbuk profila.

Pogledajte koja pitanja (označena crveno na priloženim slikama) Vujković M. Branku vređaju ugled i čast. Ima li bilo ko od vas, koji čitate „Podrinske“ i koji ćete pročitati i ovaj tekst da ne biste hteli da saznate odgovore na ova pitanja?

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE“
Ivan Kovačević

http://podrinske.com/tuzno-je-ovo-sto-se-sapcu-dogadja/

 

http://podrinske.com/odseceno-leglo-zaraze/
Facebook komentari

Leave A Reply