Svečano otvorena kancelarija Inicijative „Selo- grad“

2

U ulici Kralja Aleksandra 29

U prisustvu poslovnih saradnika, prijatelja i članova, u ponedeljak je svečano otvorena kancelarija Inicijative „Selo- grad“, koja se od 1. septembra nalazi na novoj adresi, u ulici Kralja Aleksandra broj 29. Sa željom da im budu još pristupačniji, pozvali su sugrađane da ih posete i podrže u misiji da selo približe gradu i zajednički rade na poboljšanju kvaliteta života u Šapcu.

Kako je istakao predsednik Inicijative „Selo- grad“ Salko Karadarević, za četiri godine postojanja, kao deo lokalne vlasti, mnogo su uradili, baveći se rešavanjem problema i u seoskim i u gradskoj sredini.

-Naše opredeljenje je da se bavimo našim Šapcem i tako ćemo ubuduće delovati. Ne interesuju nas političke stranke, njihove centrale, niti visoka politika, već naš grad. Pozivam sve Šapčane da nas posete u novim prostorijama, da razmenimo ideje i mišljenja i rešavamo probleme u institucijama koje predstavljamo, što i jeste ono što radi Inicijativa- poručio je Karadarević.

Jedna od dva odbornika Inicijative „Selo grad“ u lokalnom parlamentu, koji čine deo vladajuće koalicije u Šapcu, Ivana Đorđević, rekla je da će u budućem delovanju akcenat biti na mladima.

-Nastavićemo da delujemo u Skupštini grada i sprovodimo lokalnu politiku u interesu sugrađana. Prioritet u radu će nam biti promovisanje tradicionalnih porodičnih vrednosti, kreirali smo Strategiju za mlade sa fokusom na poboljšanju kvaliteta njihovog života i nastojaćemo da više približimo selo gradu- navela je Đorđevićeva.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je podsetio da je Inicijativa vrlo važan činilac gradske vlasti.

-Inicijativa „Selo- grad“ je ozbiljan partner koji već dugo godina u Šapcu pruža političku podršku za sve one važne stvari koje se u Šapcu dešavaju na mnogo bolji način u svetu politike, nego što je to inače običaj u Srbiji i zahvalan sam im na tome. Čestitam im na otvaranju novih poslovnih prostorija, koje su sada na mnogo boljem mestu i samim tim pristupačnije svima koji žele da ih posete i da pomognu da nastavimo i dalje da činimo od Šapca jedno pristojno mesto za život- zaključio je Zelenović.

D.Dimitrijević

 

Facebook komentari

Discussion2 Comments

Leave A Reply