SNS NASILNICI

0

Grupa odbornika SNS upala je danas u prostorije Međuopštinskog istorijskog arhiva u Šapcui zauzeli prostorije koje koriste gradonačelnik, predsednik skupštine i članovi gradskog veća.

Kako i sami ističu, oni nemaju nikave zahteve. Predsednik skupštine Nemanja Pajić i član gradskog veća Božidar Katić primili su odbornike SNS i izrazili spremnost da ih saslušaju, ali – zahteva nema. Jedini zahtev zapravo jeste ogoljeno nasilje. Bez bilo kakve ideje, bez ijednog zahteva, bez bilo kakvog povoda, ova grupa sledbenika Velikog vođe jednostavno želi da zaustavi život u Šapcu. Frustrirani i nezadovoljni time što građani Šapca, Mačve, Pocerine i Posavine ne prihvataju da budu taoci faraonskog ludila Aleksandra Vučića i njegovih sledbenika, oni bez bilo kakvog razmišljanja, svesno i namerno pokušavaju da naprave štetu sopstvenom gradu i građanima. Ovakav odnos prema građanima koji su ih birali, predstavlja i pravo lice diktatorskog režima Aleksandra Vučića i njegovih sledbenika lažnih doktora, lažnih balerina, lažnih Srba, tapšača Šrederu, koalicionih partnera Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija, lopuža i secikesa.

Pozivamo sve građane Mačve, Pocerine, Posavine i Šapca da zajedno gradimo naš grad, da branimo svoju izbornu volju, svoje nasleđe, tradiciju, pravo da biramo i budemo birani, da sami odlučujemo o svom novcu i sudbini svog grada. Jer Šabac zaista jeste PRVI GRAD SRBIJE.

GrO Narodne stranke Šabac

Facebook komentari

Leave A Reply