Saopštenje za javnost

0

INICIJATIVA SELO-GRAD

Saopštenje za javnost

Šabački naprednjaci nastavljaju da iznose laži i manipulišu svakom odlukom gradske vlasti sa ciljem da obmanu javnost i pokušaju da ugroze odgovornu politiku grada Šapca  koja garantuje bolji i kvalitetniji život svih građana, kako u gradu tako i u selu. Njihove nečasne radnje ponovo nisu urodile plodom, a to znači da na vlast u Šapcu neće doći besramnim lažima.

Predlog da se izgradi balon sala u Zminjaku izneo je u Skupštini grada odbornik Inicijative selo-grad Dragan Stanković. Za ovaj predlog glasali su svi meštani sela, uključujući i članove SNS-a jer su uočili dobru ideju za našu decu. Grad Šabac je uvažio odluku naroda  da se izgradi balon sala, što je i učinjeno po svim zakonima koji važe u ovoj državi. Zato Boban Birmančevič, poznat kao Doktor Tužibaba, jer je jedino u tužakanju  doktorirao i dokazao svoju titulu, lažni komandant kriznog štaba za vreme poplava i korisnik lažnog pečata, ne može svojim besčašćem i klevetama da ugrozi lepotu i plemenitost ideje izgradnje balon sale za našu decu i omladinu.

Doktor Tužibaba najmanje ima pravo da sumnja i javno iznosi neistine, što uporno ali bezuspešno radi. Za promenu, može da donira  nekoliko lopti deci iz Zminjka koja konačno i u hladinim danima mogu da se druže uz sportske aktivnosti,  a ne da samo sede uz računar ili što je još pogubnije gledaju smešne nastupe Doktora Tužibabe ili opasna obraćanja javnosti njegovih šefova.

Za ova dva dana, od kada je balon sala otvorena, ukupan broj dece iz Zminjaka, Očaga, Skrađana, Petlovače i Ribara koja su u njoj do posle ponoći igrala košarku i fudbal, bio je 100! Brojka za ponos.

U Šapcu

23.11.2018.

 

Facebook komentari

Leave A Reply