RASPADA SE ODBORNIČKA GRUPA SNS-A U ŠAPCU

7

Kako „Podrinske“ upravo saznaju član odborničke grupe SNS-a u Šapcu, Milisav Petrović iz Pocerskog Pričinovića, podneo je, na pisarnici grada Šapca, dopis u kojem obaveštava Skupštinu grada da napušta odbornički klub Srpske napredne stranke u gradskoj skupštini. U narednom periodu Milisav Petrović nastupaće kao samostalni odbornik i nastaviće da podržava politiku Aleksandra Vučića.

Petrović navodi da je ovakvu odluku doneo nezadovoljan radom povereništva Srpske napredne stranke u Šapcu koje se u proteklih nekoliko meseci prilično kompromitovalo i radi na štetu građana Šapca.

Naš „izvor“ iz redova SNS-a kaže da je još nekoliko odbornika SNS-a nezadovoljno ponašanjem čelnika stranke i da će i oni uskoro napustiti ovu odborničku grupu.

Građani Šapca ne treba da ispaštaju zbog neodgovorne politike Povereništva SNS-a u Šapcu – navodi naš „izvor“,  i dodaje da svi odbornici ostaju verni i dosledni politici Aleksandra Vučića i tako će i u buduće nastupati u Skupštini grada.

– Šabac ima veliku perspektivu, očekujemo da će  24. januara naš premijer Aleksandar Vučić doći u Šabac i položiti kamen temeljac za početak izgradnje fabrike „Jazaki“ i tom prilikom treba da ga dočekaju kvalitetni ljudi odani stranci a ne karijeristi zbog kojih je SNS opozicija u Šapcu – kaže naš „izvor“ koji zbog lošeg stanja u Gradskom odboru SNS-a hoće, za sada, da ostane anoniman.

Facebook komentari

Discussion7 коментара

  1. Naravno da treba da ih bude sramota, naravno da su omladinu koristili u kampanjama maksimalno protiv volje gradjana i nista im nisu dali. Dali su im neka bedna radna mesta tamo gde vladaju i to je to. Svako pametan iz te stranke ce napustiti istu i prikljuciti se normalnim strujama.

  2. држте лопова

    Чланови СНС коначно прогледали и видели да Александар Пајић има више ФУНКЦИЈА него сви остали заједно.

Leave A Reply