IZ PRITVORA PUŠTENI POLICAJCI IZ ŠAPCA

2

Milović, Živanović i Marković pušteni su na slobodu, u pritvoru je i dalje bivši načelnik PU SLAVIŠA SPASOJEVIĆ!

Kako nezvanično saznajemo trojica policajaca iz sektora kriminalističke PU Šabac, Vlatko Milović (51), Ranko Živanović (52) i Zoran Marković (43), koji su uhapšeni 11. aprila ove godine zbog sumnje da su na području grada Šapca, koristeći službeni položaj, svesno i voljno, prikrili da je u izvršenju krivičnog dela teške telesne povrede učestvovao i jedan policajac, pušteni su iz pritvora.

Bivši načelnik Policijske uprave Šabac Slaviša Spasojević (43) i dalje se nalazi u Okružnom zatvoru u Novom Sadu  i za sada nije poznato kako će dalje teći njegov predmet.

“Podrinske”, takođe, saznaju da, od ponedeljka, 8. maja, na dužnost načelnika Policijske uprave Šapca treba da stupi gospodin Jevđović, policajac iz Valjeva. Na ovaj način Republička Vlada je na sva tri rukovodeća mesta ( policija, tužilaštvo i sudstvo) u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti u Šapcu imenovala Valjevce.

Facebook komentari

Discussion2 коментара

  1. Za razliku od Zelenoviceve interesne druzine, gde u foteljama sede sve sami rodjeni Sapcani, narocito ona seljacina Prodanovic.

Leave A Reply