Pomoć u lečenju Ane Popović

0

HU „Ana“ organizuje humanitarno- prodajnu izložbu

Uz prigodan program, uz prisustvo predstavnika Grada i gostiju, Humanitarno udruženje „Ana“ otvorilo je u ponedeljak u Galeriji Kulturnog centra trodnevnu prodajnu izložbu radova ruskih akademskih slikara humanitarnog karaktera, a prihod je namenjen za lečenje sugrađanke Ane Popović.

-Ovim gestom želimo da doprinesemo prikupljanju neopodnih sredstava za lečenje naše sugrađanke, ali, takođe, pošto njena borba zaista dugo traje, da pošaljemo motivacionu poruku da nije sama, da je grad uz nju i da ćemo se boriti zajedno do konačnog ozdravljenja. Apelujem na ljude dobre volje da pomognu i daju simboličan dobrovoljni prilog, ukoliko nisu u mogućnosti da kupe neku od slika, koje se prodaju po pristupačnim cenama- poručila je predsednica Humanitarnog udruženja „Ana“ Vesna Milekić.

U programu su učestvovali đaci Osnovne škole „Majur“ predvođeni učiteljem Veskom Isailovićem, takođe članom HU „Ana“. Iako mali po broju godina, učenik Luka Letić pokazao je da ima veliko srce i poručio da je došao da pomogne Ani da što pre ozdravi, te da treba pomoći svakom kome je pomoć neophodna. Deca su to učinila na najbolji način, pesmom koja je ispunila galerijski prostor i stihovima punim optimizma i vere u ozdravljenje sugrađanke koja je hrabro se boreći zaslužila da u najvažnijoj životnoj bici izađe kao pobednik.

Milekićeva je uputila zahvalnost Društvu srpsko- ruskog prijateljstva za donirane slike namenjene prodaji, kao i Gradskoj upravi grada Šapca na podršci u organizaciji izložbe. Ovo je peta humanitarno- prodajna izložba koju HU „Ana“ organizuje s ciljem da prikupljena sredstva usmeri za lečenje sugrađanke Ane Popović.

Izložba će biti otvorena u Galeriji Kulturnog centra do srede, 30. maja, u 12 sati.

Svi koji žele da pomognu Ani u daljoj borbi mogu poslati SMS poruku sa brojem 32 na 3030 po ceni od 200 dinara (PDV se ne naplaćuje). Pomoć se može uplatiti i na račune: dinarski: 160-404970-91, devizni: 00-540-0000807.1, IBAN broj: RS35160005400000807137

D.Dimitrijević

 

Facebook komentari

Leave A Reply