Pisma čitalaca: Isidora to nije zaslužila

2

2016-10-22-09-35-52 Želela bih da objavite ove slike u nadi da će neko od nadležnih institucija i osoba pristupiti rešavanju našeg problema.

Ruglo grada Šapca nalazi se na nepunih 5 km od centra grada, prigradsko naselje Letnjikovac -ulica nosi ime naše velike književnice Isidore Sekulić koja nije zaslužila da joj ulica izgleda ovako.

Po barama i rupama je nemoguće ići ni automobilom, a sada nismo u stanju da zaobiđemo rupe biciklom, a ni peške. Ulica je sama po sebi prometna jer se jednim delom spaja sa Novim grobljem, dok na drugom kraju izlazi na Jevremovac.

Sramno je što živimo u ovakvim uslovima, u ovom veku, bez kanalizacije, asfaltirane ulice i uličnog osvetljenja.

2016-10-22-09-35-16Zaboravljeni smo kao deo gradske opštine i kao građani.

Obično imamo sreću da nas se nadležni sete pred izbore sa pustim obećanjima, ali sreća kratko traje jer već kada se vlast formira na naš problem svi zaborave. Doduše, ulica se sredi koliko-toliko pred zimske zadušnice jer je to jedini kruzni put kojim može da se usmeri saobraćaj od Novog groblja, ali dan nakon tog, ulica je ponovo u katastrofalnom stanju jer prođe veliki broj automobila i rupe se ponovo stvore.

Stanje nakon ovih padavina je još gore i alarmantnije!

Nadam se samo da ovaj apel za pomoć neće proći nezapazeno i da će se nadležni uputiti u ulicu Isidore Sekulić da bismo konačno nakon toliko godina i mi, kao gradska opstina, izašli iz blata.

S postovanjem,

Sugrađanka

(ime I adresa poznati redakciji

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Ja imam predlog da se ova ulica zove “Ulica Svajcarskog Sira” a Isidori da se da neka ulica u centru

    • Hahaha,komšinica otvara perionicu Auta,zaposliće i muža da radi jer i sam voli lance,a ona naravno osoba sa autoritetom “Gazdarica.”
      E pa neće moći komšinice odavno smo te upoznali,tvoju narav i tvoj karakter uvek kao ti sve možeš da središ i završiš a u stvari si nas uvek lagala.Što se tiče političara,koji su amateri za malverzacije u odnosu na tebe, oni će i nešto uraditi zahvaljujuči ovom listu.A ti uživaj u svojim barama i svom “Velikom” autoritetu davi se u njima kao što si nekada davila nas pa i ovaj dobri list.

Leave A Reply