MIŠLJENJE GRAĐANA

1

Salko Karadarević:

Već sam naziv pokreta Inicijativa selo-grad, na čijem sam čelu, govori o podršci i veri u slobodno odlučivanje građana. Meštani sela su velikom izlaznošću na izbore za članove saveta mesnih zajednica pokazali privrženost politici neposrednog odlučivanja, svesni mogućnosti da plaćanjem poreza donose dobro svojoj zajednici. Novac koji uplate na ime poreza na imovinu vraća im se na najbolji način – poboljšanjem uslova života u bliskom okruženju. Posebno sam ponosan na činjenicu da se odlučivanje građana ostvaruje na najdemokratskiji način – referendumom.

Ovo uskoro očekuje i građane u gradskim mesnih zajednica.

Imajući u vidu građanski pristup životu zajednice, Šabac je zaista jedinstven u Srbiji i ostalim gradovima daje primer kako građani bez političkog uticaja donose dobre odluke.

Facebook komentari

Discussion1 коментар

  1. Ha,ha,ha… gradjani „bez političkog uticaja“ donose u OVOM gradu dobre odluke?
    Kad čovek ceo svoj život laže, on se uvek bira kao idealan saborac za tim ljudi koji vode ovaj grad. Ali on misli stvarno da su svi gradjani ovde retardirani?!
    A ovo su ti gradjani za anketu, potpuno obični i apolitični koji su za Podrinske trebali da daju svoje mišljenje? Da nije tužno, bilo bi smešno.

Leave A Reply