Ko su nove (stare) šabačke Budže?

2

NOVI FELJTON „PODRINSKIH“

Od četvrtka, 29. oktobra 2020. godine „Podrinske“ će početi da objavljuju feljton pod nazivom „Ko su nove (stare) šabačke Budže?“. Na „komemorativnoj“ (saznaćete zašto ovakav naziv) sednici Skupštine grada Šapca izabrani su neki ljudi koji pretenduju da postanu nove šabačke (stare) Budže?

Građani Šapca imaju pravo da znaju ko su te osobe i koje radne i moralne osobine su ih preporučile za funkcije koje planiraju da obavljaju u narednih godinu ipo dana.

Ko su „dobitnici“ a ko „gubitnici“ ove funkcionerske vrteške?

Ko će sve i koji posao dobiti u javnim preduzećima i šta ih je to preporučilo za ta radna mesta?

Povratak komunista i julovaca na velika vrata?

Nemanja Pajić novi – stari predsednik Skupštine grada Šapca čitajući biografije predloženih kandidata za gradske funkcije često je govorio „impresivna radna biografija“. E te „impresivne radne biografije“ (ne samo ono što je Pajić čitao) su i povod za ovaj feljton jer građani imaju pravo da znaju sve.

Čitajte “Podrinske”

„PODRINSKE“ NOVINE KOJIMA VERUJETE!

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Vrlo lako je doći do toga ko je bolji, stari ili novi. Uporedite biografije jednih i drugih i to na istim funcijama. Sa biografijama krenuti od osnovne škole. Što se gosp. Pajića tiče, uzeti njegovu biografiju koju je dala predhodna vlast samo još dodati funkciju predsednika skupštine i to je to!

  2. Dušanu su meru za pantalone merili u lavoru. Zahvaljujući šljamovima iz SNS 2012. je otkupio slobodu. Zato nikada pretnja hapšenjem nikada neće biti ostvarena. Sada ima bogatstva za svoje unuke. Niko to neće proveravati. Poreklom mačvanin, po majci, namazan je svim bojama. Dolazak na vlast je obeležio antikomunizmom sa kojim je šurovao i dogovarao rezultata lokalnih izbora 1996. kada je prodao tadašnju opoziciju.
    Nemanju Pajića je skućio i opario, ali nije shvatio da pacovi prvi napuštaju brod koji tone.
    Novi gradonačelnik je izborom mediokriteta za svoje saradnike pokazao šta građani mogu očekivati u budućnosti.

Leave A Reply