Glasanje u okviru projekta Participativno

2

U ponedeljak 7. novembra počinje glasanje u okviru projekta Participativno budžetiranje. Štand na kojem će građani moći da glasaju i razgovaraju sa predstavnicima Grada Šapca biće ispred stare robne kuće od 11 časova.

Glasanje će trajati do 14. novembra, a štandovi će svakoga dana biti na drugoj lokaciji u gradu. Takođe, građani će moći da glasaju elektronski, preko sajta Grada Šapca.

 

U prvoj fazi projekta prikupljeno je 1.223 predloga građana za uređene grada i seoskih mesnih zajednica. Tim za participativno budžetiranje je na osnovu predloga sastavio listu na osnovu koje će građani moći da glasaju. Predlozi sa najviše glasova finansiraće se iz budžeta grada Šapca za 2017. godinu. Spisak predloga dostavljam vam u prilogu.

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. A sta cemo sa obecanjima koja su data pred izbore o uredjenju javnih povrsina ?! To sada ne vazi jel tako , hvala vam na glasu opet smo na vlasti zahvaljujuci vama ali sada uvodimo opet nova pravila onakva kakva nama odgovaraju. Sramno da nema dalje. I opet ce biti price kako smo prvi u Srbiji po ovome onome a nista konkretno nismo uradili. Po obecanjima i lazima ste prvi to je sigurno. I ako vam je stalo samo do kulture organizujte neku lutkarsku grupu posto vi i keste jedne najobicnije marionete. Moj glas vise nikada necete dobiti.

  2. To su samo Vaši lični predlozi prošli?
    Kada ćete jednom da prihvatite predlog koji dolazi od nekoga koga, recimo, ne poznajete?
    Ima tu nekoliko jako korisnih predloga, a koji će sigurno pomoći invalidima. Za njih treba obezbediti uvek bolje i više. Ali dokle više česme, igrališta i zamislite, solarni punjač za mobilni uredjaj.
    Bez njega, stvarno ne znam, kako smo do sada živeli. Vi ste te odluke doneli i pre naših predloga. Ja sam već ranije napisala da znam da ce to biti igralista, staze i česme. Čudo! Lično, ja sam uvek za bezbednost učenika. Ali Vama bezbednost dece nije važna. Video nadzor i školski policajac su danas neophodni u svakoj školi. A ni decji ormarići u školama, takodje Vam nisu bitni. Nema veze što ih većina gradova odavno ima. Nema veze što deca nose torbe teške do 8 kg. Vi se igrajte na tim vašim igralištima, obezbedite grad solarnim punjačima i pravite česme na svakom koraku. Ništa bolje i ne umete!!!

Leave A Reply