Formiran odbor Zajedno za Srbiju u Gornjem Milanovcu, na njegovom čelu Kristina Milošević

0

Juče je u Gornjem Milanovcu formiran odbor stranke Zajedno za Srbiju, na čijem će čelu ubuduće biti lokalna političarka Kristina Milošević.

Ona je na zajedničkoj pres konferenciji s Nebojšom Zelenovićem, liderom Zajedno za Srbiju i gradonačelnikom Šapca, istakla da se ZzS zalaže za evropski put Srbije i da je zbog toga udruženje Mladi Milanovca, na čijem se čelu ona nalazi, odlučilo da joj se priključi.

– Prepoznali smo da do sledećih slobodnih izbora treba da budemo rame uz rame s čovekom koji je na čelu ZzS Nebojšom Zelenovićem. Svedoci smo da se ovaj sistem urušava, i to velikom brzinom. Institucije su urušene, počeli su i istoriju da nam urušavaju. Neminovno je da padne sistem, a kad se to desi očekujemo fer i poštene izbore. Na tim izborima Mladi Milanovca žele da budu uz Zelenovića, prvog čoveka grada koji se zalaže za demokratske vrednosti i jedinog koji na transparentan i zakonit način radi za građane –  rekla je Kristina Milošević.

Nebojša Zelenović dodao je da je počastvovan što je odbornica u Gornjem Milanovcu Kristina Milošević odlučila da postane član stranke Zajedno za Srbiju.

– To je ozbiljan podstrek meni kao jednom od novih političara na srpskoj političkoj sceni. Građani u Gornjem Milanovcu, kao i u ogromnom broju drugih gradova u Srbiji, nemaju nikakvu mogućnost da učestvuju u rešavanju svojih problema. Ni za šta se ne pitaju, nemaju nikakva prava, jer je na delu centralizacija Srbije – istakao je on, pa nastavio:

– Vučić će sve te gradove ugasiti i zato mi zajedno moramo da se borimo za slobodne gradove i prava građana koji u njima žive. U Šapcu ima 5 politika: svaki građanin odlučuje više, ima priliku da zaradi više novca, imamo najbolju lokalnu uslugu po najnižoj ceni, imamo politiku po kojoj niko nije zaboravljen i konačno, imamo moderno obrazovanje za 21. vek. Sve to treba da budu politike u svim gradovima u Srbiji i mi ćemo zajedno učiniti da se to i desi – poručio je Nebojša Zelenović.

Facebook komentari

Leave A Reply