Divljina

0

Lični stav: Hanibal Kovač

A šta da vam pričam i pišem, opet ćete me optužiti da sam pristrasan i da eto, stalno nešto, bez razloga napadam SNS žgadiju! Jasno, nisu svi u SNS-u žgadija, ima tu i dobrih i poštenih ljudi, međutim, na žalost, takvih nešto nema kada je reč o Šapcu, na rukovodećim partijskim funkcijama. Evo, pitam ja vas, ovako javno, da li vi npr. znate šta i kako radi, kako se ponaša direktor katastra u Šapcu… Uveo čovek bezbeđenje, koje se prema građanima koji tu dođu ponaša kao prema stoci i imate osećaj kao da ste ušli u konc. logor. Evo, pre neki dan, poznati Šabački košarkaš, umalo ne dobi batine, samo zato što je hteo da obavi razgovor sa pravnicom u vezi neke uknjizbe… Kao, nije poštovao protokol i nikom se nije najavio! I pravnica službe bila šokirana ponašanjem obezbeđenja. U Šabačkom katastru, ako slučajno malo glasnije progovorite, sledi obračun sa obezbeđenjem, koje je svoj posao shvatilo kao da rade u nekom zatvoru a ne u javnoj ustanovi… Tako valjda SNS zamišlja vlast, odnosno njihovi čelnici.

Da je divljina zavladala, dokaz je i to kako firma “Leon” hoće na silu da otme imovinu građana, na svoju ruku preziđujući prostor ispod stare robne kuće. A kada može “Leon” tako, što ne bi mogla i odbornica Skupštine grada da u Karađorđevoj 41 radi šta joj je volja! Ma, šta će njima “Leonu” i odbornici saglasnost za izgradnju i dogradnju od suvlasnika parcela… Može im se, jer imaju partijske drugove i drugarice u nadležnim ministarstvima a i svog despota u katastru. Kažem, divljina!

PS.

E moj Vučiću, između ostalog, i zbog ovakvih stvari, SNS nikada neće doći na vlast u Šapcu. Ništa vam nije sveto, pa ni zakoni koje ste sami doneli!

Facebook komentari

Leave A Reply