Čuj boles’an!?

2

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Lično ne verujem, da mom predsedniku bilo šta fali jer je on Supermen, kome ravnog nema. Spašava iz mećava decu, ljude iz poplava vadi, stiže na sve strane sveta i u istom trenutku ga ima na više mesta kao da se teleportuje. Moj predsednik uopšte ne spava a ni u toalet ne ide, po 15, 16 sati, da barem piški. Moj predsednik ima super moći i njemu niko ništa ne može a kamoli neka bolest! Zlonamernici su poverovali da mom predsedniku zaista nešto fali i pričaju svašta. Jeste, znamo da već dugo godina pije lekove i to jake, ali za “pretisak”, jer od tog “pretiska” dosta pati! Dakle, sa tim u vezi, pouzdano vam mogu reći sledeće: Nekada mom predsedniku, taj njegov “pretisak” vazdignu razne gluposti, nesposobni saradnici, u poslednje vreme sve više bezobrazni novinari sa nepristojnim pitanjima, ali i Tanja Fajon i njena Evropska delegacija. Ovo oko novinara Sovilja sa N1, koji mu reče „predsedniče, daj da se ne zavitlavamo“, nije ništa za podizanje „pretiska“ u odnosu na ono šta je tog popodneva sve rekao Tanji Fajon i evropskim izaslanicinma u vezi pregovora sa opozicijom. Moji izvori kažu, da se gospođi Fajon i ostalima iz EU, narodski rečeno „najebao majke milosrdne i bezobrazne“, te da se toliko iznervirao da mu ni lekovi, koje nosi stalno sa sobom, nisu mogli pomoći. U momentu su se svi uplašili, Bizon najviše, koji je posle u blažoj formi rekao šta misli o Tanji Fajon i pregovaračima iz EU. Dragi moji, verovali ili ne, celu situaciju je spasao niko drugi do Beba Popović, koji je predsedniku dao savet da ode malo da se odmori na VMA, da se ispava, da ga tamo malo propirlitaju i da dođe sebi od ludaka koji su ga skolali. Sve ostalo potom, bila je Bebina briga, oko saopštavanja narodu, šta će ko, kada i kako da kaže. Beba, taj čuveni „spin doktor“, napravio je od celog slučaja veliku farsičnu dramu, od „nije mu ništa do životno je ugrožen“. Ali vidite, ja se nisam upecao na celu tu frku oko zdravstvenog stanja mog predsednika, jer iz ličnog iskustva znam da „pretisak“ skače kada ti u glavi nešto nije „baro“. Razumem predsednika jer je kao i ja, na jakim lekovima za „pretisak“ i kada ih popiješ, momentalno te ošamute. Moj predsednik je zdrav i eto njega opet, kako sam reče, u radnom pogonu. Raduj se nacijo!

P.S.

Moj predsednik je neuništiv, najzdraviji, najpametniji, najhrabriji i najnepobediviji na svim izborima, koje on organizuje!

 

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Ja pamtim samo jednog Supermena, a to je bio Zoran Djindjić. Taj je baš malo spavao, svuda je stizao, radio, ali nikada se nama nije žalio. Njegova filozofija političkog života je ukradena, skoro u potpunosti, ali ovo danas loša je kopija. Ko analizira, shvatiće o čemu pričam. Zoranu je to bar stajalo. Kao odelo saliveno. Taj original se nije žalio na bolesti, na neprihvatanje od strane mase, na loša pitanja novinara, nije se hvalio svakom diplomatskom pobedom, i uradjenim kilometrom, i nije govorio da treba da budemo srećni i ako radimo džabe u kineskim kompanijama. Ni pokušaji pravih atentata, nisu mu bili zabrinjavajući, i nije ih on ni pominjao. Ovo danas, i ta tolika kuknjava (političara-žena), na vlasti je smešna. Neću da kažem da sve lažu, ali moramo li mi slušati te kuknjave?
    Ko nas sluša?

Leave A Reply