Bitanga Malović

0
Deljenja
22
Pregledi

LIČNI STAV:  HANIBAL KOVAČ

Da, i bitanga i vancaga je taj Malović, koji vedri i oblači šabačkim SNS-om, pod direktnim patronatom gospodara Vučića. Lažov „par ekselans“! Zamislite, onomad pred izbore me pozove na razgovor kod njega u stranku, da bi me zamolio, jer je to njima u interesu, da se SNS predizborno oglašava u „Podrinskim“ i da će oni to platiti po slovu zakona i cenovniku o oglašavanju političkih partija u vreme predizbornih kampanja. Svedok na tom sastanku je bio i bivši narodni poslanik Boban Birmančević i sve je bilo dogovoreno u nekoliko reči. Pružena je ruka uz konstataciju Malovićevu da je „Reč-reč“. Naravno, Podrinske“ su svoj deo posla odradile i to preko sekretarijata stranke u Beogradu, koji nam je slao gotove tekstove i oglase, u smislu promovisanja SNS-a u kampanji za lokalne i republičke izbore. Taj dični SNS i bitanga pregovarač u ime partije, ni do današnjeg dana nisu „Podrinskim“ isplatili 300 hiljada dinara na ime ugovorenog posla! Kako drugačije nazvati ovakve ljude koji te gledaju u oči i lažu, do bitangama, lažovima i vancagama….? Na sve to, taj isti Malović, nastavlja da rovari po Šapcu, onako postizborno, pokušavajući da pritiscima na odbornike gradske pozicije dovede do eventualne promene vlasti i time kod gospodara Vučića sebi obezbedi, možda neki orden ili privilegiju pride! Zamislite Malovića, tu svetsku bitangu, koji proteklog vikenda u Belu Reku, kod odbornika ZZS-a Sretena Sreje Živanića, dovodi generala Šljivančanina, da utiče na Sreju da pređe u SNS i učestvuje u rušenju, pre svega i iznad svega, volje naroda Šapca iskazanim na nedavnim lokalnim izborima. Sreja naravno, rezervni oficir i častan čovek, odbija generalovu ponudu i saopštava bitangi Maloviću da je on, Sreja Živanić, pogrešna adresa za bilo kakvo političko mešetarenje.

Gospodar Vučić, koji je nedavno izjavio da neizmerno poštuje volju naroda i da je to za njega svetinja, u Šabac šalje bitange i hohštaplere, da upravo tu volju naroda na silu, zakulisnim radnjama, promene! Dakle, gospodar Vučić očito ima dvostruke političke standarde… Zato su u Šapcu izgubili, jer su Vučića u ovom gradu predstavljali milimetri, sekundi, fašisoidni i samozvani doktori nauka, kao i bitange delegirane sa Uba, iz Rume ili ti vancage poput narečenog Malovića… Probisveti i politički diletanti još nisu shvatili da takva banditska i prevarantska priča neće proći u nekadašnjem Malom Parizu. Ti smradovi su, nažalost, ogledalo samog premijera i njegove vladajuće partije koji su uspeli svojim sramnim postupcima da postignu brojne političke autogolove! Pa im onda kriv tamo neki sitni novinarčić.

P.S. Zamislite rečenicu „Pomozite mi da dođem do diplome fakulteta, pare mi ne trebaju a ja ću za uzvrat trčati do svakog odbornika da ga ubedim da glasa za vas“… Jebiga, cure im informacije, jer gore narečene bitange ne voli ni pošteno članstvo povereništva SNS-a šabačkoga! Zato bitange i ne smeju da zakažu izbornu skupštinu najveće partije u malom gradu. Šljivančanin, general, Diković, general…. muda za prevrat.