Asfaltiranje ulice Milutina Bojića

1

“Podrinske” na licu mesta

Završava se asfaltiranje ulice Milutina Bojića u dužini od 550 metara, a vrednost radova je sedam miliona dinara. Podsetimo, za investicioni ciklus u prvim mesecima ove godine opredeljeno je pet miliona evra.

Sva gradilišta u Šapcu i dalje su aktivna i svi započeti projekti u tom segmentu se redovno realizuju, poštujući preporuke epidemiloga. Svi  radnici nose maske, poštuju odluke koje je doneo Gradski štab za vanredne situacije i vodimo računa o svakom čoveku, rekao je u četvrtak gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović obilazeći radove.

-Javne nabavke su sprovedene početkom godine, ugovori potpisani i ti poslovi moraju da se završe. Sve se radi u otežanim okolnostima, s obzirom na situaciju, ali vodimo računa o tome da firme imaju posao, kao i da radnici u njima budu zaštićeni od širenja novog virusa- naveo je Zelenović.

Sve građevinske firme upoznate su sa merama zaštite radnika koje moraju da preduzmu, a zaštinu opremu obezbedio im je Grad Šabac.

D.D.

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Steta samo sto nam trebaju cizme a tolike pare dali. Ispred svakog ulaza u dvoriste vestacka jezera.pad na kontra strani od sahtova

Leave A Reply