Popust015

Stenje, dahće i besramno laže

0

Dr Aleksandar Pajić „gost“ TV AS

Naravno, istorija nas je naučila da je jedini posao i cilj svih nesposobnih političara da lažu i zavađaju narod. Jedan od školskih primera takvog političara je, upravo docent dr Aleksandar Saša Pajić, pomoćnik ministra za srednje obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje odraslih.

I, to nije sporno. Međutim, ako u tom govoru, punom mržnje izazvane ličnom nesposobnošću, ima mnogo uvreda i ako laži koje iznosi mogu nekom da nanesu štetu onda je to, blago rečeno, psihijatrijski slučaj.

Naime, ono što je pomenuti docent sinoć izneo, u zakupljenom terminu (ko to plaća) lokalene Televizije AS, a odnosi se na medije, pre svega „Podrinske“ je primer lošeg ukusa ali i velikog straha („U strahu su velike oči“). Naravno i neznanja. Dakle, dozvolio je sebi ovaj nesposobni političar da komentariše stvari u koje se uopšte ne razume (i to je u redu, jer se on i bukvalno ni u šta ne razume) ali i da se meša u uređivačku polititiku što je zakonom zabranjeno (u zemlji u kojoj se Zakon poštuje).

„Podrinske“ su prošle godine, na svojoj koži, osetile sa kakvim lažovima i prevarantima u Srpskoj naprednoj stranci u Šapcu imaju posla ali to nam nije smetalo da na stranicama našeg lista imamo sve značajne događaje u kojima je učestvovala Srpska napredna stranka. Objavili smo priloge o svim dolascima visokih funkcionera ove stranke u Šabac pa čak smo objavili i veliki intervju sa docentom dr Aleksandrom Pajićem (bez ikakve cenzure) iako znamo kakav je to lažov. I to je istina. Međutim, uredništvo „Podrinskih“ ima pravo da ne objavljuje priloge u kojima funkcioneri Srpske napredne stranke zloupotrebljavaju siromaštvo (kome su i sami dosta doprineli) naših sugrađana i za kilogram brašna teraju ih da pred „podobnim“ kamerama pričaju protiv lokalne vlasti. I tu je problem. Građani Šapca i Mačvanskog okruga mogu, preko „Podrinskih“ da vide i „drugu stranu“. Da vide da se u gradu dosta toga radi, da Šabac prednjači u mnogo čemu u Srbiji i to je ono što nesposobnom dr Pajiću smeta.

 

„Pametnom i jedna dosta“

O projektnom finansiranju pisali smo mnogo. Objasnili smo principe kako to funkcioniše i ko je takve propozicije doneo. Objavili smo i kompletan projekat za koji su „Podrinske“ dobile sredstva. I to nekoliko puta svesni činjenice da imamo posla sa ljudima koji nisu iz pomenute narodne poslovice već sa docentom dr Pajićem i njegovim „skojevcima“. Međutim, dr Pajić, na čuvenoj izjavi dr Gebelsa, da „Hiljadu puta ponovljena laž postaje istinatemelji svoju medijsku kulturu i komunikaciju. Ne propušta ni jednu priliku da u zakupljenim terminima lokalne televizije ali i skupštinske govornice, uz direktno ili indirektno pominjanje „Podrinskih“ vređa i omalovažava ovaj list.

Divan je osećaj kad legneš noću u krevet i lako zaspiš, jer nema tamnih utvara da te progone zbog zli dela. Čista savest je od neprocenjive vrednosti (Fjodor Dostojevski)

KAKO TI SPAVAŠ DOCENTE DR ALEKSANDRE SAŠA PAJIĆU???

Leave A Reply