27 puta ponovo!

3

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Posle krađe, Upravni sud naložio „Jovo nanovo“. Trenutni rezultat, civilizacija protiv SNS primitivizma je egal. Iako su 21.06. SNS-ovci krali i podmićivali na angro. Sada će u subotu da glasa 30.000 ljudi, na 27 biračkih mesta i važno je da, ukoliko ne žele da gradsku vlast u Šapcu preuzmu bitange, na izbore moraju izaći. Od sedenja kod kuće nema ništa, niti bilo kakvi izgovori o neizlasku ne mogu „piti vodu“. Subota se bliži i pravo je vreme da Šapčani pokažu da lopovluk i prevare ne stanuju ovde, u ovom gradu. Birate između civilizacije i prosperiteta protiv SNS bitangi, prevaranata, lažnih doktora nauka i nečastivih političkih konvertita. Pamet u glavu!

P.S.

Izađite na izbore i sačuvajte svoj grad, to niko neće uraditi umesto vas!

Facebook komentari

Discussion3 коментара

  1. A ovi sto prisvajaju drzavne ustanove kao svoje i sto prete, ucenjuju i maltretiraju, oni nisu bitange? Mislim da ste vi svi novinari bili svedoci i mog otkaza od strane tadasnjeg LDP i DS, a Zelenovic je bio taj kome sam se obratila i Sovranije za pomoc tada kao samohrana majka, ali nisu reagovali. Meni licno je Karadarevic rekao „Ako ne pređes u LDP i ako ne budes radila za nas, ti znas koliko ces jos ostati na poslu. „Mucno je slusati ove „Demokrate“, koje prete vec 20 godina, a Vi kazete da izađu ljudi na izbore. Pa, pitam ja Vas, za koga da glasaju?

    • Dakle problem je lican. Nema veze ni sa cim drugim do sa partijskim zaposljavanjem i licnom koristi. Zato je sns postao masovna stranka jer je sve svoje clanove zaposlio ne po obrazovanju i sposobnosti vec po partiskom clanstvu. Glasajte za njih oni su maheri u tome.

  2. Ne, problem nije ličan. Poznajem mnogo njih koji su isto prosli od strane ove vlasti, samo ne govore kao ja o tome javno. Odakle Vam to da je problem ličan?
    Svaki pojedinac je deo društva.
    I ne mislim da su ovi dobri, a ovi loši.
    Ja stvarno ne razumem kako uopste neko moze da izađe sada na izbore i kome bi uopšte dao svoj glas?

Leave A Reply