205 “meleona”

2

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

U istoriji Srbije, kada je reč o primopredaji ili preuzimanju vlasti, jedne od druge, nije zabeleženo na lokalnom nivou, da je kasa onih koji odlaze, ostavljena napunjena do vrha. Zelenović je svojim samozvanim naslednicima, ostavio u gradskoj kasi čistih 205 miliona dinara, bez dugova i sa svim plaćenim dažbinama. No sve se to prećutkuje a pride se laže i na angro. Prvi predsednik Vučić, koji neki dan reče da će se sada u Šapcu razotkriti sve?! Dodao je i onu reč – malverzacije. Kada predsednik toliko laže, šta onda tek očekivati od ostalih SNS bitangi i riba pljuckavica, na nižim nivoima. Zamislite, samozvana bitanga od Gradonačelnika, prvo što je uradila, kada je nasilno ušao u gradsku upravu, tražio je da mu se, depešom, prosledi koliko to para na računu ima. Bitanga pomislila, para sigurno nema, jer predhodni su pokrali sve i sada ću ja da udarim na svim mojim medijima, o količini lopovluka Zelenovića i bliskih mu saradnika. Kad ono “prc”, iznenađenje koje ni Deda Mraz ne čini dobroj i poslušnoj deci, a kamoli bitangama i hohštaplerima poput prevaranata kakav je novi vam Gradonačelnik Šapca. Samozvani dakako i vaspostavljen u krugovima Kamore. Boris Tupenko reko’ i potpis’o, tj. verifikovao, kao najstariji među jednakima, da Pajić ima biti Gradonačelnikom. Jebo sudove Upravne i Ustavne, legitimni GIK i ostala normativna govna. Pa nećemo se valjda držati zakona kao pijan plota?! Tek, 205 miliona je tu, ostavljeno, grad potpuno sređen, nikada bolji i lepši i sada je problem šta sa tolikim, ostavljenim parama raditi? Još ako se doda onih 50 miliona eura koje je Republika Srbija dužna Šapcu i sada će konačno čujem, te pare da im uplate, problem postaje veći. Otimačina se sprema, dugove prvo vratiti onima koji su nam pomogli da dođemo na vlast, tih par miliona eura potrošenih za gorivo, jer zatamljeni džipevi mnogo trošU a i amortizacija istih je mnogo skupa! Kad se ti tvrdi momci prvo namire, toliko para ima da će ostati i za boraniju. Već su namirili članove Gradskog veća, po Palminom sistemu “100 hiljada za gospodina”. Fala Bogu, biće para i za bliske nam firme, da odmah krenu u prekopavanje ulica i da se zidaju zgrade na dobrim lokacijama. Toliku lovu treba “oprati”, nije to baš ni laka ni mala stvar, milioni su u pitanju. Jel’ vam sada draga gospodo jasno, zašto je trebalo Šabac oteti po svaku cenu? Što bi se mafija petljala u osvajanje istog? Jel’ zato što voli Vučića? Voli ga moj k… Njih samo lova interesuje. I zato imamo to što imamo a vi svi ćutite kao pičke. Šabac nikada tiši nije bio!

Ovce su za šišanje!

P.S.

Razumeli ste, valjda, da je bitanga iz Vladimiraca, koja sebe smatra Gradonačelnikom, samo marioneta mnogo krupnijim igračima. Ne znam što mi neki Andrej pada na pamet…. Jok, odlučivaće Pajić, Birmančević, dve obične bizgovčine!

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Ni vi niste nikad bili tiši kad je ceo taj DS davao svima u gradu otkaze po političkoj liniji i zapošljavao isključivo po političkoj liniji. Nikada nisam videla da ste njih kritikovali dok su mnogima unistavali zivote. Prosli gradonacelnik sa inicijalima M. M je umišljao da je Bog, određivao je da li će padati kiša u Šapcu ili ne. Kupovala su se radna mesta i znaju se imena tih ljudi i cene. Kao kad odete u trgovinu. Mislila sam da ce se to promeniti sa novim gradonacelnikom, ali sve je ostalo isto. Oni su nas 20 godina maltretirali. Niste znali da ce izgubiti na izborima? Ja sam znala, jer su građani ogorčeni. Videćemo da li ovi mogu biti gori. Vreme ce pokazati. Zasto unapred pričati o nekome ko je tu tek nekoliko dana? Lično, meni gore ne može biti ništa od prošle vlasti. Pustimo ih malo, pa onda možemo da ih kritikujemo.

    • Ajd kad znate imena i cene za radna mesta podelite ih sa nama. Evo oni su izgubili vlast pa nemate cega da se bojite. Ajd nam recite ko su ti ljudi. Ako necete ne komentarisite nista vise. Ovi sto su otisli ne izgledaju kao neki bogatasi. Ovi sto su dosli, e za njih cemo tek da vidimo. Mada ja znam al treba vi da se uverite.

Leave A Reply