ZLONAMERNE LAŽI OKO SPORTSKE HALE „ZORKA“

Juče su se na dva šabačka portala  pojavile neistinite i zlonamerne vesti kako su izvršitelji, zbog neplaćenog duga za kredit, zapečatili Sportsku halu „Zorka“ sa svom opremom.

Kako „Podrinske“ nezvanično saznaju Ugovor o zakupu sportske hale između AIK Banke i Gradske uprave grada Šapca istekao je 31. marta 2019. godine. Tim povodom u Šabac su došli čelni ljudi Upravnog odbora AIK Banke, a ne izvršitelji, da sa odgovornim ljudina Šapca razgovaraju o daljoj sudbini ovog sportskog objekta.

AIK Banka, kao vlasnik Hale, više nije zainteresovana da ovaj objekat izdaje u zakup nego da ga proda, ali ne iz zakupa, pa su iz tih razloga zamenjena brave na sportskoj hali.

Očekujemo da u toku dana dobijemo i zvanično saopšenje AIK Banke ali i od Gradske uprave grada Šapca kako se ne bi i dalje špekulisalo sa neistinom.

Medijski rat u Srbiji uzima sve više maha i mnogi, naročito, portali prednjače u iznošenju smišljenih laži ili poluistina. Šabac, kao jedini opozicioni grad u Srbiji, je sračunata meta ovih portala koji hoće da prikažu da u Šapcu vlada opšti haos i da se odgovornost za to prebaci na ljude koji grad vode.

Ali nije baš sve tako…

 

Exit mobile version