Zelenović: Aleksandar Obradović je junak pogažene Srbije

1

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović na skupu “Sloboda za Aleksandra Obradovića” u Valjevu rekao je da je zarobljeni radnik Krušika junak današnje pogažene Srbije.

“Velika je sramota za državu Srbiju što je Aleksandar Obradović, posle svega što je preživeo pre neki dan, praktično izbačen sa posla i što je njegova porodica pored nezabeleženog terora režima, sada izložena i ugrozavanju najosnovnije egzistencije. Umesto da su predsednik Vučić i ministar policije Stefanović pozvali na razgovor uzbunjivača Aleksandra Obradovica i pred kamerama državne televizije mu se javno zahvalili što je štitio interese države u Krušiku i time podržali sve građane da prijavljuju slučajeve korupcije i potkradanja države, oni su ga uhapsili na najbrutalniji način, kao da je međunarodni terorista. Svi znamo da je cilj da se utera strah u kosti svim građanima, da ćute i trpe sve zloupotrebe vezane za državni novac.” – istakao je Zelenović.

“Moja poruka Aleksandru Obradoviću je da izdrži, ničija nije gorela do zore, a milioni slobodnih ljudi u Srbiji su sa njim, uz njega, i dive se njegovoj hrabrosti. Aleksandar je heroj naših dana, junak Srbije u kojoj niko više ne želi da živi. Ko bi želeo da živi u zemlji u kojoj su patriote u zatvoru, a kriminalci na slobodi? Države u kojoj kukavice nose lažne uniforme, a rodoljubi rade na određeno, otac jednog ministra trguje oružjem, dok drugi plagira doktorat? Najmanje što možemo da uradimo za svoju zemlju i svoju decu je da se uzbunimo. Oslobodimo Alekdandra Obradovića, svi – zajedno!“ – zaključio je predsednik Zajedno za Srbiju i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

Beograd, 28. oktobar 2019. godine

Zajedno za Srbiju

Informativna služba

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Ti pričaš o otkazu i ugrožavanju egzistencije jedne porodice? A bilo ti je svejedno kada sam ti se kao pravniku i saradniku, i članu DS obratila zbog otkaza, a ti si dozvolio da se ugrozi moja porodica?
    O kojoj ti slobodi u ovom gradu pričaš?
    Pitaj moje dete, da li je osetilo tu tvoju slobodu i da li živi dostojanstven život ovde? I nismo jedini, da znaš.

Leave A Reply