Završni radovi na asfaltiranju ulice Zmaj Jovina

Završni radovi na asfaltiranju ulice Zmaj Jovina

Gradonačelnik Šapca obišao je, 3. septembra 2021. godine, završne radove na asfaltiranju ulice Zmaj Jovina u Šapcu. Izvođač radova je ,,Jugokop – Podrinje”, a sredstva su obezbeđena u budžetu Grada Šapca iz povraćaja poreza na imovinu građana. Gradonačelnik je istakao da se nastavlja sa ulaganjem u putnu infrastrukturu na teritoriji grada Šapca.

,,Da ozbiljno shvatamo potrebe svih stanovnika Šapca i da nam je važno da oni budu zadovoljni, bez obzira da li žive u gradu ili na seoskom području, pokazujemo ponovo na delu. Završili smo radove u jednom od najgušće naseljenih delova grada. Novi asfalt dobiće ulice Zmaj Jovina, Mladena Đuričića i deo Prote Smiljanića, ali i parking prostor kod raskrsnice ulica Jovana Cvijića i Norveške. Vrednost ovih radova je 9,3 miliona dinara, a finansirani su sredstvima iz budžeta Grada Šapca. Sezona radova novih puteva u našem gradu je u punom jeku. Uspešno realizujemo planove na smanjenju broja neasfaltiranih ulica i onih u kojima je potrebna rekonstrukcija. Nastavićemo da osluškujemo potrebe svih naših sugrađana, kako bismo unapredili uslove života da bi naš Šabac bio Grad budućnosti”, istakao je gradonačelnik.

Vladan Makević, predsednik Saveta mesne zajednice Žika Popović ističe da je prioritet ove mesne zajednice rekonstrukcija ulica.

,,Savet mesne zajednice Žika Popović, sa Gradskom upravom i JP ,,Infrastruktura” ove godine je isplanirao da se uradi određen broj ulica. To je od velikog značaja za stanovnike ove mesne zajednice. Ova ulica je izuzetno naseljena i nov asfalt će dosta značiti stanovnicima”, rekao je Manjenčić.

www.sabac.rs

 

Exit mobile version