Tara i Lena osvojile četiri zlata u Subotici

Na Međunarodnom takmičenju „Dance now“ održanom u subotu u Subotici Tara Cvetković i Lena Đurić iz baletske grupe „Asolute“ osvojile su ukupno četiri zlatne medalje. Tara je bila najbolja u dve seniorske kategorije, Lena je na svom prvom solo nastupu prva u mini kategoriji, kao i u duetu sa Tarom u juniorskoj selekciji.

U jakoj konkurenciji velikih klubova, Šapčanke su ponovo bile na visini zadatka, a Tara je svoju kreativnost još jednom potvrdila, budući da je, kao i do sada, sama osmislila pobedničke koreografije.

Podsetimo, prvi Tarin duet sa sedmogodišnjom Lenom na „Dance now“ u avgustu u Zrenjaninu krunisan je zlatom. Sledeće subote putuju u Bijeljinu na takmičenje koje organizuje baletski pedagog i koreograf Olena Rimac sa Tarom putuju još četiri „Asolute“.

Prestižno takmičenje u Istanbulu, za koje je osvojila kotizaciju pobedom u Zrenjaninu, pomereno je za novembar, ali će odlazak biti moguć samo uz podršku šabačkih privrednika i ljudi koji vrednuju talenat kojim Tara naš grad promoviše u najboljem svetlu van granica zemlje.

Treba napomenuti da su do sada ukupno osvojile 30 medalja, od toga 27 zlatnih odličja.

D.Dimitrijević

Exit mobile version