Svaki dikator stvara poslušnike kratke pameti

 SAOPŠTENjE

Odlazak s vlasti i propast Srpske napredne stranke je izvesna, pitanje je dana ili meseca. Ostaće upamćena kao razbojnička družina koja je unazadila srpsko društvo, a državu pretvorila u privatni posed lažova, manipulanata i siledžija. O razmerama pljačke režima koji Srbiju brže, jače i sve bolje vodi u katastrofu, baviće se parvosuđe, a do tada, partijska diktatura Vučićeve SNS jedini je razlog zašto Boban Birmančević nije na dugogodišnjoj robiji zbog zloupotreba koje je napravio za vreme poplava: falsifikovao pečat, potrošio 60 miliona dinara i potpisivao dokumenta u ime generala Dikovića.

Kada skinemo naprednjački jaram s leđa ove naše jadne zemlje i narod se oslobodi mnoštva Birmančevića, ruka pravde kazniće ih za sva nepočinstva. Tako će Birmančević morati da odgovori kako je i uz čiju pomoć izradio lažni pečat, zašto se lažno predstavljao kao komandant štaba za vanredne situacije grada Šapca, po čijem nalogu i gde je potrošio 60 miliona narodnih para. A moraće da objasni i poreklo svoje doktorske diplome, da ne bi ostao upamćen i kao lažni doktor nauka.

Sramno jeste kako ovaj nesposoban čovek, zaslepljen mržnjom i pohlepom za vlašću, svakoga dana radi protiv životnih interesa svojih sugrađana, ali je lako objašnjivo, jer svaki dikator stvara poslušnike kratke pameti.

INFORMATIVNA SLUŽBA

OMLADINA ZAJEDNO ZA SRBIJU

Exit mobile version