Saopštenje za javnost

4

U obavezi smo da javnost grada Šapca obavestimo o najnovijim dešavanjima na političkoj sceni, a Vas lično pozovemo na odgovornost!

U prethodnih nekoliko dana svedoci smo Vaših postupaka koji nisu dostojni pozicije na kojoj se nalazite.

S obzirom na torture i pretnje kroz koje prolaze Vaši odbornici u prethodnih nekoliko nedelja. Psihički, fizički i ostali pritisci kojim ih izlažete srozavaju Vaš ugled, poziciju i Vaš integritet. Šta obični građani da očekuju kada Vi vaše najbliže saradnike koji su žrtvovali mnogo toga zbog Vas i Vaše pozicije izlažete teroru? Mislite li da su životi ljudi za igru?

Povodom odlaska Vaša dva odbornika, izjavili ste da je većina koju predstavljate stabilna. Zašto onda pretite otkazima najbližim članovima njihovih porodica, zašto otpuštate, zašto Vaši saradnici ( Sovranije Čonjagic, Dušan Kostadinović…) dolaze kod odbornika i nude novac za vraćanje mandata pod izgovorom da će se porodica samo u tom slučaju ostaviti na miru?

Pošto se na poziciji gradonačelnika velikim delom nalazite zahvaljujući radu i požrtvovanošću onih koji su Vas već napustili, pozivamo Vas da na sutrašnjoj sednici Skupštine grada odgovirite na navedena pitanja i podnesete neopoozivu ostavku na mesto gradonačelnika. Izabrani ste da bi štitili interese svih građana ovog grada, a ne interese male grupe ljudi.

GO Socijalističke partije Srbije

U Šapcu,04.11.2016.god.

Facebook komentari

Discussion4 Comments

 1. Sovranije Čonjagić sve niže i niže pada. Služi kao pas i sve to zbog moći i novca.
  Nije novac sve u životu?Čast si izgubio!

  • Šta je radio taj Čonjagić? Nije valjda izabran na jednoj listi pa onda izneverio birače, bacio u vodu njihovu volju i otišao da bude “samostalni osbornik”. Kao neki tamo Jančići i Bastaje. Imali šta nečasnije od toga, prodati svoje birače radi lične koristi. Pa čekaj, Čonjagić nije odbornik. A Jančić i Bastaja na žalost jesu. Nije mi jasno šta si hteo da kažeš.

   • A šta je on? Uterivač dugova?
    Njihov mandat i imaju pravo da rade sa njim šta hoće. Ko su ovi da im prete ili da im nude pare?Da li su to naučili na svojim fakultetima?

   • Za razliku od Conjagica koji preti porodicama zarad ličnog interesa ovih dvoje brane svoje interese i stavove.

Leave A Reply