Radionice u okviru Male škole psihoterapije

Mala škola psihoterapije počinje novi ciklus radionica koje će se realizovati jednom mesečno u Centru za stručno usavršavanje u Šapcu.

Prva u nizu “Integrativna art terapija” biće održana 17.9. u subotu, sa početkom u 10.30 u CSU.  Ovaj ciklus radionica podrazumeva 9 tematskih radionica koje će se održavati po jedna u mesecu.

Ova radionica učesnicima nudi mogućnost upoznavanja sa teorijskim i praktičnim osnovama Integrativne art terapije, modaliteta koji je sve zastupljeniji kako u svetu tako i kod nas a predviđeno je da traje 2 sata, do 12 I 30.

Za učešće nije potrebno predznanje iz psihologije i psihoterapije a prijave su obavezne putem mejla miravs.1@gmail.com. Više informacija o obukama i radionicama mogu se pronaći na zvaničnom sajtu-www.malaskolapsihoterapije.com.

 

O autorki

Autorka i voditeljka obuke je Mirjana Vasić, psiholog, specijalista psihoterapije i psihoterapeut koja je u septembru 2020. godine počela obuke nazvane “Mala škola psihoterapije” koja obuhvata tematske radionice od kojih su neke Integrativna art psihoterapija, Porodična terapija, Snovi u psihoterapiji, Asertivni trening, Adaptacije ličnosti, Psihodrama, Dramaterapija, Porodični raspored/Konstelacije, Psihoterapija i duhovnost.

Exit mobile version