Poštanska štedionica u Šapcu zatvorena?

Zašto se informacije sakrivaju od sugrađana? Nije sramota biti inficiran

Redakcija „Podrinskih“ došla je do informacija da je Poštanska štedionica u Šapcu zatvorena, dok se zaposleni ne testiraju na virus COVID-19. Testiranje je, kako kažu naši izvori, planirano za sutra, a navode da je razlog za sve to pozitivan rezultat šefica štedionice, koji je tu informaciju dobila juče. Naš izvor kaže i da je šefica simptome dobila još 27. marta, a da su je zaposleni savetovali da se testira kada je izgubila čulo mirisa. Takođe su nas sugrađani obavestili da je danas stigao mobilni kamion jer štedionica ne radi.

Molimo državne institucije da se oglase i za ovaj slučaj, kako se ne bi širile lažne vesti i panika, kao i da pravovremeno objavljuju informacije koje su važne za sve naše sugrađane u vreme pandemije. Brojke su važne, ali važnije su informacije o inficiranim u institucijama u koje odlazi veliki broj građana.

Ukoliko osetite simptome, javite se u COVID ambulantu. Nije sramota biti inficiran. Svi smo uz vas zajedno u ovoj borbi. Rano otkrivanje smanjuje mogućnost da se više ljudi u vašem okruženju inficira, a vaše lečenje biće uspešnije.

Da zajedno pobedimo virus

– #OstaniKodKuće

Isidora Kovačević

Exit mobile version