Peške na posao

„ODGOVORNI“ ŠABAČKI FUNKCIONERI

Blaža Knežević, zamenik gradonačelnik Šapca na posao je jutros došao peške u 7 časova i 27 minuta, iako je prema pozivu u kom se traži od medija da isprate ovaj događaj, njegov dolazak bio planiran u 7 časova i 20 minuta. On je samo utrčao u zgradu Gradske uprave rekavši da nema vremena za izjave jer kasni na posao. U to vreme bio je planiran i dolazak na posao Riste Ristića, šefa kabineta gradonačelnika Šapca, koji je, takođe, trebao medijski da se isprati ali se on do 7.30 časova nije pojavio.

Treba napomenuti da je, povodom Evropske nedelje mobilnosti i Dana bez automobila, medijima u Šapcu, stigao poziv sledeće sadržine:

„Poštovani predstavnici medija,

 U oviru obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti i Dana bez automobila sutra, 22. septembra, u 7.20 časova, u Gradsku upravu će na posao peške doći zamenik gradonačelnika Šapca Blaža Knežević i šef kabineta gradonačelnika Rista Ristić.

 Pozivamo vas da izvestite sa ovog događaja“.

Međutim, nažalost, jutros se niko od pozvanih šabačih medija nije pojavio ispred Gradske uprave da isprati ovaj „vrli“ čin zamenika gradonačelnika, i šefa kabineta gradonačelnika, osim novinara Nove S („Podrinskih“) kome se, iako je bilo direktno uključenje u program za celu Srbiju, Blaža Knežević nije udostojio da da bilo kakvu izjavu i gledaocima objasni značaj ovoga dana.

Isidora Kovačević

Exit mobile version