OTVORENA 100. BUZZ PRODAVNICA

Buzz, koncept koji je postao glavna stanica za ljubitelje patika i urbanog načina života, otvorio je svoju 100. prodavnicu, koja je ujedno i prva otvorena Buzz prodavnica u Šapcu. Ovaj značajan korak obeležava kontinuiranu ekspanziju koncepta„Buzz“ kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.

„Koncept BUZZ nastao je kao prvi i najveći sneaker station u Srbiji,a tokom godina postao je sinonim za kvalitet, stil i autentičnost, kao i nezaobilazna destinacija za sve one koji žele da daju jedinstven pečat svakom autfitu i među prvima prošetaju najnovije modele patika. Otvaranje 100. prodavnice u Šapcu je, ne samo proslava našeg kontinuiranog rasta, već i priznanje podrške koju godinama dobijamo od naših vernih kupaca širom regiona“, izjavila je direktorka marketinga Sport Vision grupe, Anja Dmitrović,u čijem portfoliju se nalaze Buzz prodavnice.

Sada, sa otvaranjem 100. prodavnice u Šapcu, Buzz nastavlja svoju misiju širenja kulture kežual i sportskog odevanja kroz jedinstvenu i originalnu prezentaciju. Koncept Buzz je prisutan u 13 gradova širom zemlje, uključujući Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Niš, Novi Pazar, Užice, Suboticu, Zrenjanin, Čačak, Leskovac, i sada Šabac.

Osim domaćeg tržišta, Buzz je uspešno proširio svoje prisustvo i na međunarodnu scenu, uključujući Češku, Slovačku, Mađarsku, Rumuniju, Bugarsku, Grčku, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju. Ovaj globalni uticaj brenda ogleda se i u odabranoj ponudi patika i odeće vodećih svetskih brendova kao što su Nike, Jordan, adidas, Napapijri, Juicy, New Balance, North Face.

Nov i moderan enterijer Buzz prodavnica prenosi duh velikih metropola i stvara jedinstveno iskustvo za sve posetioce. Uz širok spektar patika i urbanih kolekcija odeće, Buzz svojim kupcima pruža mogućnost autentičnog i jedinstvenog stilskog izražavanja.

Otvaranje 100. Buzz prodavnice predstavlja samo jedan od mnogih koraka koje Buzz planira u budućnosti. Ovaj koncept će nastaviti da inspiriše ljubitelje patika i urbanog stila širom sveta.

Exit mobile version