Osvežite ambijent, uključite klimu, udobno se smestite i – pustite leto u stan!

Tokom dugih zimskih meseci svi nestrpljivo očekujemo leto, tople dane, i uživanje kraj mora i bazena. Međutim, kada temperature napolju pređu 30 stepeni, jedina briga nam postane nabavka klima uređaja i rashlađivanje na 101 način!

Svako ko voli leto i toplotu, u tom periodu ne želi ništa drugo da radi osim da provodi vreme na otvorenom i uživa na suncu. Ali, čak i u tom slučaju, ponekad prosto moramo biti unutra, sa uključenim ventilatorom ili klima uređajem, zbog raznih kućnih obaveza, posla ili previsoke spoljne temperature, koja se ne preporučuje za boravak napolju iz zdravstvenih razloga.

Kako boraviti u stanu, a ipak uživati u letu? Kako prijatno rashladiti svoj životni prostor i uneti svežinu mora u ambijent?

Srećom, ne morate da birate između zamračene, klimatizovane unutrašnjosti stana, koja više podseća na bunker, i paklene vrućine napolju – postoji više načina da napravite kompromis i zaista uživate u letu, ali na prijatan način!

 

Kako da učinite leto u stanu prijatnijim?

Za vas smo pripremili nekoliko ideja, kako na jednostavan način možete rashladiti i osvežiti svoj stan, ili kuću, tokom leta, a da ipak uživate u suncu i lepom vremenu.

Nemojte dozvoliti da leto ode, a da ga niste ni primetili!

 

 

Savet za negu: leti biljke koriste više vode za svoje potrebe nego zimi, zato ih obavezno zalivajte i više puta nedeljno, ukoliko je potrebno, i vršite ovlaživanje prskanjem lišća.

Ukoliko već navedeno oplemenite činijom sa voćem, u maroko-plavoj ili narandžastoj boji, ili vazom sa poljskim cvećem, letnji ugođaj u vašem stanu će biti potpun. Klima uređaj će odraditi svoje po pitanju temperature u unutrašnjosti doma, tako da ćete moći nesmetano da obavljate svoje poslove, a detalji vašeg enterijera dočaraće morski povetarac i najlepšu zelenu oazu.

 

Exit mobile version