Optužbe bez pokrića

Inicijativa Selo-grad  najoštrije osuđuje govor pun mržnje, iznošenje neistina, uvreda i laži koje neprekidno izgovara „pošteni doktor tužibaba” Boban Birmančević iz još poštenije Srpske napredne stranke.

Još jednom pozivamo na smirivanje tenzija koje vode sukobu u našem mirnom gradu. Lošu atmosferu i agresiju proizvodi čovek sa veoma diskutabilnim moralom i zato mu skrećemo pažnju da se u javnoj i svakoj komunikaciji u pristojnom svetu koriste argumenti. Kao nosilac doktorske diplome, to bi morao da zna.

Osim što neosnovano vređa gradonačelnika i koaliciju koja je uz njega, svojim primitivnim i agresivnim istupima vređa veliki broj Šapčana koji su dali poverenje ovoj vlasti.

Njegove optužbe bez pokrića opovrgla je i Državna revizorska institucija (DRI), a inspektori za privredni kriminal koji su mesecima vršljali po Šapcu, nisu pronašli nijedan dokaz o neodgovornom radu. To šabačke naprednjake čini posebno nesrećnim, a u očima njihovih šefova – nesposobnim.

Podsećamo da je Šabac jedini grad u Srbiji u kom se građani pitaju, jedan od retkih sa živom privrednom aktivnošću i grad koji je postao kulturni centar Srbije.

Sve ovo potvrđuju ambasadori koji su inače česti gosti Šapca, kao i brojni gosti i saradnici iz regiona.

Nećemo dozvoliti da nasilnici, licemeri i manipulatori naruše ugled slobodnom gradu Šapcu.

Inicijativa Selo-grad

Exit mobile version