Novogodišnji koktel Inicijative Selo- grad

Za članove, simpatizere i saradnike

Predstavnici Inicijative Selo- grad priredili su u nedelju u svojim prostorijama novogodišnji koktel za članove, simpatizere i saradnike. Skupu su prisustvovali i gradonačelnik Nebojša Zelenović, njegov zamenik Dušan Kostadinović, predsednik Skupštine Nemanja Pajić, kao i predstavnici Gradske uprave i javnih preduzeća.

Goste je pozdravio predsednik Inicijative Salko Karadarević, koji je istakao da je ponosan na angažman u prethodnoj godini.

-Ponosni smo na činjenicu da smo tokom godine imali preko 20 saopštenja i 14 konferencija za medije, na kojima smo skrenuli pažnju, najviše na probleme poljoprivrednika. Inicijativa Selo- grad pisala je i predsedniku Vučiću i skrenula pažnju na probleme ljudi na selu, nismo dobili odgovor, ali nećemo odustati i pisaćemo ponovo. Pred nama je još uzbudljivija i interesantnija 2020. godina- naglasio je Karadarević.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović sa porukom da su predstavnici Inicijative dugogodišnji pouzdani partneri, prijatelji i saradnici lokalne vlasti, te da zajedničkim snagama rade za opštu korist.

– „Inicijativa Selo- grad“ svojim delovanjem samo jača i učvršćuje pravi put ka slobodnom životu grada Šapca. Zahvalni smo vam što podržavate put koji smo mi formatirali pre dvadeset godina. Podsetiću da pre godinu dana nije bilo moguće da se u Srbiji nešto promeni. Onda je napravljen Savez za Srbiju i danas sa nama razgovaraju relevantni predstavnici evropskih institucija. Promena je moguća, ona je blizu i zavisi od naše spremnosti da širimo energiju koja postoji u Srbiji, a mi ćemo učiniti sve da tu energiju podignemo još više- istakao je Zelenović i naglasio da će slobodarski Šabac biti primer za celu Srbiju.

Iz Inicijative su poručili da su zahvalni na podršci koju dobijaju od sugrađana, jer im ona daje snagu i uverenje da rade ispravne stvari za dobrobit grada i uputili čestitke Šapčanima za predstojeće praznike.

D.Dimitrijević

Exit mobile version