Neisplaćena pomoći za novorođene bebe

OPŠTINI BOGATIĆ SVE DRUGO PREČE OD BEBA I POLJOPRIVREDNIKA

I pored svih odluka koje je lokalna samouprava Bogatić donela, a tiču se pružanja jednokratne pomoći  novorođenim bebama kao i subvencijama u poljoprivredi, novac za ove dve namene se ne isplaćuje.

Ogorčeni roditelji tek rođenih beba svakodnevno se obraćaju redakciji Mačva Zdravog Razuma i revoltirani ponašanjem  čelnika lokalne samouprave od MZR zahtevaju da im pomogmemo, tako što ćemo ukazivati da čelnici imaju preča posla od kako sami kažu “budućnosti naše dece”, a da ne pomišljaju isplatiti novac koji su sami ponudili dati novorođenim bebama Mačve.

Međutim, nisu jedino roditelji ti koje opštinari lažu.

Naime, od nove godine lokalna samouprava nije isplatila nijednu subvenciju poljoprivrednicima, a preko 90% domaćinstava Mačve živi od poljoprivrede.

U međuvremenu predsednik opštine Bogatić se samoreklamira po dnevnim listovima Srbije, hvaleći se skorom realizacijom raznih projekata.

Da li je borba čelnika lokalne samouprave pod sloganom „Za našu decu“ zaista takva kako su je u „centrali“ i nazvali ili je borba za sticanje lične dobiti primarnija od naše dece prosudite sami.

Autor: Redakcija MZR 

Exit mobile version