Ne dirajte šabačku zemlju, pošasti naprednjačka!

Nikola Jevtić, Sekretar Gradskog odbora ZZS Šabac

Svi smo čuli informaciju da je nelegalna šabačka vlast odlučila da plac koji je bio namenjen za izgradnju nove Kvantaške pijace , a ispod kojih se nalaze cevi u vrednosti od 33 miliona dinara, izda kao poljoprivredno zemljište.

Sve bi to bilo super, da su naprednjaci na vlasti neko vreme, da su oni rukovodili ovim gradom, pa neka onda rade šta god žele, mislim nije u redu ali imajući u obziru način kako to rade u ostalim gradovima, koje su oni okupirali, ne bi oni ništa ni ulagali, već bi radili isključivo u interesu njihove stranke. Ali, ovaj grad nije njihov. Oni su došli u naš Šabac pre nekoliko godina, sa namerom da se tobože bave politikom ovde i predstavljaju one najgore slojeve društva, da ne kažem naprednjake.

Polički moćnici u ovoj našoj napaćenoj zemlji su im omogućili da se lažno predstavljaju kao visoki funkcioneri ovog grada, gradonačelnici, zamenici, članovi veća i ostalih funkcija koje su nelegalno uzurpirali. Oni ne poznaju Šabac, ne poznaju Šapčane, ti ljudi se ne kreću šabačkim ulicama, jednostavno rečeno – NE VOLE OVAJ GRAD. Mislio sam da će samo sve stati, da se ništa neće razvijati u gradu dolaskom naprednjačke nelegalne vlasti. Mislio sam, a prevario se, da neće pipati našu zemlju, projekte koje je prethodna vlast radila i gradila. Da im neće pasti na pamet da nešto menjaju, a kamoli rasprodaju. Ali eto, dogodilo se.

Naprednjačka hajdučija je počela sa intenzivnim uništavanjem našeg grada. Sva sreća pa im nije prošao konkurs za iznajmljivanje zemljišta nove Kvantaške pijace. Savesnim Šapčanima koji se bave poljoprivredom ne pada na pamet da tu nešto sade, nisu ludi. Ali to ne znači da se ovakva praksa napredne nelegalne vlasti neće nastaviti. Iskreno se nadam da će im ovo biti poslednji put da bilo šta pokušavaju sa našom, šabačkom zemljom, u koju je toliko godina ulagano, a što su oni osporavali na sve moguće načine dok su bili opozicija.

Nelegalna šabačka vlast mora da zna da je ona tu privremena, da i te štetne odluke koje donose, sve će biti ispravljene kada se sloboda ponovo vrati u naš Šabac, a to će biti i ranije nego što svi misle.

Exit mobile version