Moto skup u Mačvanskom Prnjavoru

Ljubitelji dvotočkaša okupili su se u petak i subotu u Mačvanskom Prnjavoru na sedmom po redu Moto skupu u organizaciji Moto kluba “Čopor” iz ovog mesta.

Skup je održan u dvorištu Osnovne škole u centru Prnjavora a organizatori su pripremili muzički program za oba dana manifestacije koja ove godine, ima humanitarni karakter.

Ulaz kao i ručak za bajkere bio je besplatan a pomoć se prikupljala za Dejana Radanovića, korisnika fondacije “Budi human”.

Dejan je živeo uobičajenim životom do dana kada su usledili zamor i bol u vilici nakon čega se obratio svom lekaru. Nije ni slutio da će čuti zastrašujuću djagnozu (akutna mijeloidna leukemija) i da mu predstoji velika borba. Saopšteno mu je da pomoć mora da potraži van granica naše zemlje.

Dejan nije u mogućnosti da sam finansira troškove transplantacije koštane srži koja se mora što pre obaviti pa se ovim putem obraća svim humanim ljudima da mu pomognu svojim donacijama kako bi što pre otišao na lečenje. Sredstva su mu potrebna za lečenje, transplantaciju koštane srži, kontrolne preglede, lekove kao i za putne troškove i smeštaj a potrebno je još 36.861.650 dinara, navodi se na sajtu ove humanitarne ustanove.

Podršku događaju pružila je i Turistička Organizacija Šapca.

A.Giner

 

Exit mobile version