MINISTAR VULIN DA NE ŠIRI DEFETIZAM I PANIKU VEĆ DA POŠTUJE USTAV

SAOPŠTENJE VOJNOG SINDIKATA

 Rečima da je Vojska Srbije spremna da „izvrši svako naređenje vrhovnog komandanta“ ministar odbrane Aleksandar Vulin, neosnovano širi paniku, defetizam i obmanjuje srpski narod.

U Srbiji kakva god da je, postoji Ustav i Narodna skupština, a to je nešto što se nikako ne uklapa u ideolopokloničke maštarije ministra Vulina. 

 Upotrebu vojske u ratu, ratno stanje, mobilizaciju, pripremu za vanredno ili ratno stanje i slično proglašava Narodna skupština Republike Srbije, a ne Vulinov imaginarni „vrhovni komandant“,  koga svrstava u red paganskih božanstva.

Prestanite u naše ime da pretite komšijama i da uznemiravate našu decu, porodice i građane Srbije!

Počnite da radite Vaš posao ili podnesite neopozivu ostavku, ako imate imalo obraza posle svega što ste učinili da Vojsku Srbije urušite i obrukate.
I to ste  uradili svojim politikanstvom i lopovlukom, do te mere da su potrebne godine da se Vojska Srbije oporavi od Vašeg štetočinstva.

Nećemo više da slušamo Vaše pretnje i paniku koju širite u javnosti i pucanje praznim puškama. Srpski vojnik će uvek braniti svoj narod, ali ne na način na koji to vi radite. Da hoćete da nas upotrebite proglasili bi ste pripremu za ratno stanje ili mobilizaciju ali to nije učinjeno. Zato bolje ćutite i ne širite paniku i strah među građane. A pitanje je ko bi vam se i javio na tu mobilizaciju kad ste i naše saborce veterane ponizili na najgori mogući način.

 Shvatite, 95 odstovojnika se stidi Vaših gluposti i izjava i ne možete ni da zamislite šta vam mislimo kad stanete ispred našeg stroja. Srpski vojnik se stidi što mu je ministar odbrane onaj koji je kada je trebalo da se brani ova zemlja-dezertirao! Stidi se Vaše sramote i neznanja. Stidi se ideopoklonstva koje je primereno prošlovekovnim ideologijama.

Zato prestanite, dok ne bude kasno!

Exit mobile version