Mačva u prvoj polufinalnoj utakmici protiv Mladosti

U sredu na svom terenu

Prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije fudbaleri Mačve igraju sa ekipom Mladosti iz Lučana u sredu od 16 sati na svom terenu, uz direktan prenos na Televiziji Arena sport. 

Šef stručnog štaba Dragan Aničić rekao je da je ovo istorijska utakmica za Mačvu, budući da polufinale Kupa nije igrala poslednjih 30 godina.

-Nemamo mnogo iskustva, ali zato imamo veliku želju i volju, jer nismo došli do polufinala samo da bismo učestvovali. Potrudićemo se da damo sve od sebe da i u ovom polufinalu protiv odlične ekipe Mladosti pokažemo sve što nas je krasilo do sada. Ne mogu da obećam da ćemo proći, ali mogu da obećam veliku borbu u obe utakmice koje nas očekuju. Vrlo je bitno biti pametan i da ne postoji strah. Treba iskoristiti šansu koja se pruža, jer ko zna kada će se sledeći put ponoviti. Ekipa Mladosti ima mnogo iskusnih superligaških igrača i imali smo pre dve nedelje u Šapcu veliku borbu sa njima. Najveća opasnost preti od veznih igrača Pavlovića i Tumbasevića, tu je Radivojević u špicu, Milošević i za mene najperspektivniji golman u Srbiji Rosić- rekao je Aničić i zahvalio publici na podršci, uz poziv da dođu u još većem broju na stadion.

Prvotimac Ivan Obrovac smatra da su u prethodnim susretima dobro upoznali ekipu Mladosti i da među dva tima nema tajni.

-Očekuje nas prvo poluvreme polufinalnog susreta, jer se igraju dve utakmice. Nadam se da ćemo odigrati pametno, disciplinovano i organizovano, kao i prethodnu utakmicu sa Borcem iz Čačka. Pozvao bih navijače da nas podrže sa tribina u jednoj od važnijih utakmica u ovom delu sezone- poručio je Obrovac.

Nikola Milinković sa optimizmom gleda na utakmicu od velikog značaja za klub i grad.

-Ovo je sigurno najvažnija utakmica u karijeri svih igrača, tako da verujem da ćemo svi dati svoj maksimum. Možda nećemo rešiti sve u prvoj utakmici, ali je bitno da budemo na visini zadatka. Biće težak meč, jer je ekipa Mladosti kvalitetan protivnik. Pozivam navijače da budu naša podrška u borbi za pobedu- poručio je Milinković.

Zborg parnih kartona, na utakmici neće nastupiti Miloš Adamović, Lazar Ivić i Predrag Jeremić. Biletarnice na stadionu Mačve sa radom počinju sutra od 13 sati, a cene ulaznica su nepromenjene: Zapad 500 dinara, Istok 300 i Jug 200 dinara. Kapije stadiona otvaraju se u 14 sati.
D.D.

Exit mobile version